Diablo 4 urmează să înceapă testarea beta: cum poți participa

Diablo 4 urmează să înceapă testarea beta: cum poți participa

Blizzard intenționează, de asemenea, să organizeze o versiune beta a jocului cu circuit deschis anul viitor.

Blizzard intenționează să invite unii dintre cei mai dedicați fani ai săi să joace Diablo IV în săptămânile următoare. Studioul a împărtășit detalii despre următorul test beta închis al jocului final.

Folosind „date specifice de joc”, Blizzard va selecta jucătorii care au petrecut recent timp „semnificativ” cu experiențele post-poveste găsite în Diablo II: Resurrected și Diablo III. Dacă simți că acest lucru te descrie, poți informa studioul că ești interesat să participi la versiunea beta, asigurându-te că opțiunea „Știri și oferte speciale de la Battle.net” este activată în contul tău până pe 11 octombrie. După ce ai terminat, trebuie doar să aștepți un e-mail de la Blizzard în căsuța de e-mail pentru o invitație.

Odată sosită versiunea beta, aceasta va fi disponibilă pe PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 și PS4, cu suport pentru joc încrucișat și progresie încrucișată între platforme. Dacă nu vei fi invitat să participi în această rundă de teste, Blizzard a anuțat că testarea publică va începe la începutul anului viitor.

Atenție sporită pentru Diablo 4

Următoarea versiune beta se va concentra pe experiența finală a jocului Diablo IV din câteva motive.

Blizzard spune că nu vrea să strice povestea jocului înainte de lansare. Decizia este, de asemenea, o reflectare a modului în care mulți jucători se bucură de jocurile Diablo.

„Pentru mulți, jocul final este aspectul lor favorit din Diablo – vrem să ne asigurăm că se simte satisfăcător și fără o varietate provocatoare de experimentat în multe, multe sesiuni de joc care ucide demoni”, a spus studioul, adăugând faptul că feedback-ul de la participanți va juca un rol esențial în lustruirea experienței.

Un lucru la care nu ar trebui să te aștepți este să auzi de la cei care vor fi invitați să testeze în cadrul programului beta închis. Blizzard a spus că evenimentul va fi „confidențial”, o aluzie nu atât de subtilă la faptul că părți din Diablo IV au fost scurse pe internet în weekend.

Etichete: