14 mart. 2022 | 07:30

Cum gândește Elon Musk, cel mai bogat om din lume: analiza care te ajută să-l înțelegi mai bine

ACTUALITATE
Cum gândește Elon Musk, cel mai bogat om din lume: analiza care te ajută să-l înțelegi mai bine

Elon Musk nu pare să aibă vreun filtru când vine vorba de gândurile sale pe o varietate de subiecte. Într-o manieră similară cu cea adoptată de Donald Trump pe vremea când era pe Twitter, toate gândurile șefului Tesla sunt împărtășite cu zeci de milioane de oameni, instant.

Dacă ai fost vreodată curios de fluxul de gânduri al celui mai bogat om din lume, Visual Capitalist a făcut un efort semnificativ pentru a-i analiza nu mai puțin de 10 ani de postări pe Twitter. Având în vedere că, la ora actuală, Elon Musk postează chiar și de 30 de ori pe zi, este clar că efortul din spate a fost semnificativ. Partea bună este că, în acest fel, îl înțelegi mai bine pe omul din spatele Tesla, SpaceX, The Boring Company și nu numai.

Lumea lui Elon Musk, desprinsă din Twitter

Elon Musk este cunoscut pentru multe lucruri în 2022, dar prezența sa pe Twitter îl face surprinzător de relevant la nivel global. Nu trebuie să ai o Tesla sau să vrei să călătorești în spațiu cu SpaceX pentru a-ți da seama că fluxurile de gânduri ale celui mai bogat om din lume, nu de puține ori, sunt demne de urmărit.

În spatele infograficului de mai sus s-a aflat analiza a nu mai puțin de 15.000 de postări pe Twitter. Astfel, nu trebuie să le citești și tu pentru a afla despre ce vorbește miliardarul. Ca referință, Elon Musk este a 11-a cea mai urmărită persoană de pe Twitter, cu peste 77 de milioane de urmăritori. În topul influencerilor de pe această platformă, se află între Ellen DeGeneres și Narendra Modi, premierul Indiei. În doar câteva minute, fiecare mesaj postat pe internet de șeful Tesla și SpaceX se bucură de zeci de mii de partajări, like-uri, comentarii. Niciodată nu a fost mai evident ca acum faptul că oamenii sunt foarte curioși cum gândește Musk, mai ales când gândurile sale pot construi averi sau ruina investitori.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele