Cele mai ieftine facturi la energie vin de la acest furnizor: toți se înghesuie să-i devină clienți, iar el nu refuză nicio cerere

Cele mai ieftine facturi la energie vin de la acest furnizor: toți se înghesuie să-i devină clienți, iar el nu refuză nicio cerere

Consumatorii casnici de energie din țara noastră suportă facturi uriașe în ultimele luni, motiv pentru care încearcă să găsească fel și fel de soluții menite să le reducă atât consumul, cât și costul.

Dacă referitor la reducerea consumului știm cu toții ce avem de făcut, e mai dificil când se pune problema e identificarea celor mai bune oferte de pe piață.

Tocmai de aceea, următoarele informații se vor dovedi a fi deosebit de utile, dacă ești în căutarea celei mai convenabile oferte de energie electrică din România.

Se pare că oferta cea mai bună aparține celor de la Hidroelectrica, motiv pentru care aproximativ 5.000 de romani depun zilnic cerere pentru a deveni clienți ai companiei.

Ei îți vând cea mai ieftină energie din România, trebuie doar să depui cerere și-ai scăpat de stres

Ceea ce trebuie să știi este că Hidroelectrica și-a propus să nu refuze nicio solicitare venită dinspre consumatorii casnici, iar cât ține de capacitatea companiei de a face față cererii mari, nu trebuie să ne facem griji, ne asigură chiar reprezentanți de la vârful societății.

300.000 de clienți ar avea deja compania, care se bucură de o mare popularitate acum în rândul consumatorilor casnici și numai. Doar că atunci când vine vorba despre cei non-casnici, compania recunoaște că aici nu mai poate da undă verde chiar tuturor solicitărilor. De vină ar fi scăderea producției din această vară, din cauza condițiilor meteo complet nefavorabile. Totuși, multe firme speră să intre-n colaborare cu Hidroelectrica, depunând zilnic sute de solicitări în acest sens, după cum transmite compania.

Hidroelectrica s-a confruntat cu peste 200 de solicitări zilnice din partea consumatorilor non casnici in ultima perioada, astfel incat si-a adaptat politica de contractare ținând cont de energia disponibilă și de cea estimată a fi produsă.

Perioadele de secetă ale acestui an nu au permis ca Hidroelectrica să raspundă iîn integralitate afluxului mare de cereri de furnizare de energie din producție proprie”, explică reprezentanții Hidroelectrica.