Black Friday 2022 la jocuri video pe Steam: reducerile fără precedent la Cyberpunk 2077, Stray sau Hitman 3

Black Friday 2022 la jocuri video pe Steam: reducerile fără precedent la Cyberpunk 2077, Stray sau Hitman 3

Black Friday 2022 a fost încărcat cu oferte incredibile de jocuri video – iar acum Steam se alătură în sfârșit distracției.

Reducerea de toamnă Steam se desfășoară până pe 29 noiembrie și oferă reduceri uriașe la jocurile de succes pentru PC, cum ar fi Stray pentru 24 USD, Chivalry 2 pentru 20 USD și Cyberpunk 2077 pentru 30 USD.

Numărul de titluri puse în vânzare în acest moment este cu adevărat uluitor, oferindu-ți șansa de a cumpăra titluri pe care este posibil să le fi ratat în ultimii ani. Mai multe lansări din 2022 sunt, de asemenea, reduse – inclusiv Spider-Man Remastered, care a scăzut la doar 45 USD. În același timp, God of War este chiar la vânzare pentru doar 38 USD.

Alte oferte excelente includ Doom Eternal pentru 8 USD, Tales of Arise pentru 24 USD, Monster Hunter Rise pentru 20 USD și Half-Life: Alyx pentru 24 USD.

Steam este întotdeauna un loc grozav pentru a găsi jocuri indie, iar acest lucru este de două ori adevărat în timpul reducerii de toamnă. Astroneer este listat la 15 USD, Hollow Knight este 7,49 USD, Project Zomboid este de 13 USD și, dacă încă nu ai jucat Stardew Valley, îl poți obține pentru 12 USD chiar acum. Și nu în ultimul rând, acțiunea simplă și frenetică din Vampire Survivors pare să fi făcut din aceasta un clasic instantaneu și te poți alătura distracției pentru mai puțin de 5 USD în timpul reducerii de toamnă.

Cele mai bune oferte pe Steam