Atac armat la o grădiniță din Rusia. Patru persoane au fost ucise

Atac armat la o grădiniță din Rusia. Patru persoane au fost ucise

Patru persoane au fost omorâte într-un schimb de focuri la o grădiniță din Rusia. Din primele informații, un bărbat înarmat a tras cu arma într-o grădiniță din regiunea centrală Ulyanovsk, provocând moartea a cel puțin patru persoane, au declarat autoritățile locale. Ulterior, atacatorul s-a sinucis, anunță presa rusă.

Un bărbat a deschis focul la o grădiniță din Rusia

Un bărbat înarmat a deschis, marți, focul într-o grădiniță din regiunea Ulyanovsk (Rusia), ucigând cel puțin patru oameni, a informat agenția de presă Interfax. Printre victime s-ar afla și doi copii.

„Confirmăm împușcăturile și că există patru cadavre”, a transmis un reprezentant regional, în timp ce o sursă din forțele de ordine a declarat că doi copii au fost uciși în atac.

Mai întâi, atacatorul a ucis o bonă, apoi a împușcat un băiețel de 5 ani și o fetiță de 6 ani. Motivul crimei este acum în curs de stabilire. Deocamdată, nu se știe cine este a patra persoană omorâtă. Tragedia a avut loc la grădinița „Ryabinka”. După atac, bărbatul s-a sinucis. Autoritățile din regiunea Ulyanovsk confirmă împușcăturile din grădiniță și prezența morților.

Știre în curs de actualizare

Citește și: