Apple va organiza primul eveniment de lansare din 2022: când se va întâmpla, ce ar putea lansa gigantul

Apple va organiza primul eveniment de lansare din 2022: când se va întâmpla, ce ar putea lansa gigantul

A devenit oficial: Apple tocmai ce a trimis invitații pentru primul său eveniment organizat în 2022, tuturor celor interesați. Rămâne de văzut ce va lansa compania, în cadrul acestui prim eveniment important al anului.

Evenimentul va avea loc pe 8 martie, iar invitația oferă, în dulcele stil clasic Apple, indicii subtile despre ceea ce am putea să vedem. Cu alte cuvinte, nu știm sigur nici ce va lansa Apple și nici ce noutăți va aduce, cu toate că putem bănui.

Ce ar putea lansa Apple în martie

Invitația „criptică” conține cuvintele „Peek performance”, ca „teaser” oficial.  Așadar, s-a speculat că, în cadrul evenimentului din data de 8 martie 2022, compania ar putea să lanseze noul smatphone iPhone SE, dar și o nouă generație de iPad Air, împreună cu noi modele de Mac. Potrivit unui raport Bloomberg, un cip M2 ar putea fi, de asemenea, o opțiune, în ceea ce privește lansarea, ca parte a tranziției către conceptul de Apple Silicon.

Având în vedere că ultimul iPhone SE a fost lansat în 2020, noul model apare un pic cam târziu – însă e binevenit chiar și acum.

Telefonul compact și de buget de la Apple (cu un preț de sub 400 de dolari) este unul dintre ultimele rămase care au încă un buton de pornire pe partea frontală, sub afișaj. Mai mult, acesta dispune de o singură cameră foto pe spate și, în general, dă impresia unei întoarceri în timp, cu 5 ani în urmă.

Modelul din acest an ar putea aduce Face ID și ar putea avea, de asemenea, suport 5G. Mai mult, spun sursele, ar fi logic ca design-ul să aducă destul de mult cu cel al iPhone XR, lansat în 2018.

Apple a lansat MacBook Pro, cu actualizările de rigoare, în octombrie, iar modelul a beneficiat de noile cipuri M1 Pro și M1 Max. Se pare că gigantul este deja pregătit să ne aducă dispozitive M2, ori cel puțin asta este concluzia care poate fi trasă, în acest moment, în urma multelor speculații.

Citește și: