Anunțul dimineții de la Digi RCS RDS: se caută oameni ”cu lumânarea”, dacă vrei să te angajezi pe bani mulți

Anunțul dimineții de la Digi RCS RDS: se caută oameni ”cu lumânarea”, dacă vrei să te angajezi pe bani mulți

Rareori, spre niciodată, Digi RCS RDS face anunțuri publice pe partea de recrutare. În contextul crizei de personal din piață, de această dată, a făcut o excepție, iar perspectivele sunt foarte optimiste pentru doritori.

Studenții sau tinerii absolvenți din domeniul IT își găsesc rapid de lucru în următoarea perioadă la Digi RCS RDS pe salarii foarte bune. Gigantul telecomunicațiilor din România face angajări și în domenii non-tehnice. Cei care cred că se încadrează în cerințele companiei sau vor să-și încerce norocul o pot face astăzi, 17 noiembrie 2022.

Digi RCS RDS, prezent la POLIJobs

Ieri și astăzi, 16 – 17 noiembrie 2022, Digi RCS RDS este prezent la POLIJobs, târgul de cariere organizat de Universitatea Politehnică din București. Este însă important de reținut că acest eveniment nu este valabil doar pentru absolvenții universității cu pricina și nici măcar doar pentru IT-iști.

În orice caz, revenind la oferta Digi RCS RDS, compania va fi prezentă și astăzi la standul 58, unde candidații vor fi întâmpinați de reprezentanți departamentului de resurse umane al Digi. Se caută studenți sau absolvenți pentru posturi din IT&C, suport tehnic și serviciu clienți.

Lista posturilor disponibile în domeniul telecomunicațiilor pentru tinerii IT-iști include Python Developer, iOS Developer, Android Developer, Php Developer, Java Developer, Frontend Web Developer, Inginer Network Monitoring Center, Inginer Date Mobile, Desenator Tehnic, Inginer Field, Inginer Acceptanță și Mentenanță.

Dacă vorbim de studenți care au o pasiune pentru domeniul tehnic, cel puțin pentru o perioadă de timp, ei pot opta pentru postul de operator în următoarele departamente: configurări echipamente, suport tehnic, suport voce și rețea de date mobile. Pentru persoanele non-tehnice, ”cei care doresc să se specializeze în domeniul telecomunicațiilor și să îmbine această direcție cu abilitățile persuasive și de gestionare a problemelor”, se pot angaja în posturi de consultant servicii clienți limba română, spaniolă și italiană, pe lângă reprezentant vânzări.

Doritorii pot depune CV-urile pentru joburile disponibile la standul special amenajat din clădirea Rectoratului Universității Politehnice din București, holul AN, standul 58, între orele 10 și 17, astăzi, 17 noiembrie.