27 oct. 2022 | 15:31

Acești români sunt rugați cu bani grei să se angajeze: lovitură de zile mari pe piața muncii, în plină criză

ACTUALITATE
Acești români sunt rugați cu bani grei să se angajeze: lovitură de zile mari pe piața muncii, în plină criză

Oportunități importante de dezvoltare profesională pentru români, în condițiile în care gigantul aerian Wizz Air anunță că va desfășura angajări masive la noi în țară.

Dacă te numeri printre profesioniștii de care are nevoie compania sau pur și simplu ai abilitățile pe care ei și de doresc de la angajații lor, ai șansa de a lucra pentru unul dintre cei mai mari operatori aerieni.

Conform unui anunț pe care compania l-a făcut public chiar joi, în următorii zece ani va fi considerabil mărită echipa Wizz. 2000 de noi angajați vor fi recrutați anual, pentru a pune umărul la ampla strategie de dezvoltare pe care compania o desfășoară, ca să vină în întâmpinarea clienților, pe viitor.

Dacă ești interesat de un job în cadrul acestei companii, fii pe fază fiindcă în perioada următoare vor începe recrutările.

Mai mult detalii vei afla în cadrul evenimentelor ce urmează a fi desfășurate de reprezentanții companiei în scopul de a identifica tineri talentați și dornici de a face parte din echipă.

Nici nu zici că e criză, au șansa vieții lor

,,Dedicată noilor talente şi membrilor echipajului cu experienţă din România, compania aeriană va găzdui o serie de evenimente de recrutare în următoarele săptămâni, ca parte a eforturilor sale ample de a recruta însoţitori de zbor.

În cadrul acestei campanii de recrutare, câte trei evenimente vor fi găzduite în Suceava, Bucureşti şi Iaşi, câte două evenimente în Cluj-Napoca şi Craiova, precum şi câte un eveniment în Botoşani (pentru baza din Suceava), Bacău, Sibiu şi Timişoara.

Candidaţii sunt aşteptaţi să sosească prompt la orele anunţate pe pagina dedicată a Wizz Air, să fie pregătiţi pentru o zi plină de activităţi, inclusiv o prezentare personală, un joc de rol situaţional, un exerciţiu de grup şi un interviu individual.

Aspiranţii pot alege cel mai apropiat oraş din pagina de evenimente, aplicând şi confirmându-şi participarea. Cei prezenţi la eveniment vor avea ocazia să aplice în aceeaşi zi pentru un post vacant în echipa companiei aeriene”, a transmis comapania aeriană.