Xbox implementează o măsură de siguranță: părinții au viața mai ușoară

Xbox implementează o măsură de siguranță: părinții au viața mai ușoară

Xbox a hotărât să implementeze o măsură de siguranță, aceasta va ajuta părinții să poată lua o decizie cu privire la banii cheltuiți de către copii, în cadrul platformei de jocuri. Aceștia vor beneficia de instrumente care vor limita aceste plăți.

Astfel, nu va mai trebui să îți faci problemele cu privire la faptul că ai tăi copii vor merge la cumpărături online, în cazul în care aceștia dețin un Xbox. Microsoft a actualizat recent aplicația Xbox Family Settings, cu controale care pot gestiona cheltuielile pe care copiii tăi le pot face, uneori fără ca tu să știi acest lucru.

De acum vei putea seta limite de cheltuilei și totodată îi poți cere copilului tău să îți solicite permisiunea de a cumpăra diferite produse virtuale, atunci când nu au suficiente fonduri în conturile lor. Totodată, dacă te întrebi ce anume au cumpărat cei mici, ei bine vei putea verifica istoricul cheltuielilor.

Măsură de siguranță cu privire la cheltuieli, în cadrul Xbox

Microsoft consideră că această măsură nu este doar o modalitate de a preveni cheltuielile care nu pot fi controlate, ci și o metodă de a recompensa copiii în momentul în care comportamentul lor a fost unul ireproșabil. Astfel, poți poți încărca un cont cu fonduri în momentul în care copilul tău și-a terminat treburile sau te-a ajutat în cadrul gospodăriei sau îl poți recompensa cu bani pentru a-și cumpăra noi caractere Minecraft, atunci când notele de la școală sunt unele lăudabile.

Aplicația actualizată Family Settings este deja disponibilă, atât pentru Android cât și pentru iOS. Instrumentele de cheltuieli nu reprezintă tocmai un concept nou, dar ar putea face diferența dacă vrei să îți educi copiii cu obiceiuri mai bune în ceea ce privește cheltuielile familiei. Chiar dacă nu este așa, vei putea cel puțin să faci ca facturile neplăcute ale cardului de credit să nu apară cu o mare constanță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: