Windows a dat greș cu noile produse: așteaptă-te la astfel de probleme

Windows a dat greș cu noile produse: așteaptă-te la astfel de probleme

Microsoft are de rezolvat o problemă urgentă legată de noul său Windows 11. Este vorba despre o scădere a performanțelor pe procesoarele AMD.

Se pare că procesoarele AMD pierd până la 15% din performanță pe Windows 11, în aceste momente, gigantul tech făcând eforturi substanțiale pentru a remedia această problemă.

Lovitură dură pentru utilizatorii Windows

Se pare că procesoarele AMD sunt mai lente cu între 3% și 5% pe Windows 11, în cazul aplicațiilor. De asemenea, în privința jocurilor, se înregistrează o scădere a performanței mult mai mare, de aproximativ 10% – 15%.

Windows 11 s-a lansat în mod oficial pe data de 5 octombrie.

Asistentul de instalare Windows 11 te poate ajuta să descarci noul sistem de operare Microsoft. Atâta timp cât computerul tău este eligibil, nu trebuie să îți faci griji.

Actualizarea este gratuită pentru toți utilizatorii care utilizează deja Windows 10 . Cu toate acestea, deoarece Microsoft lansează sistemul de operare în etape, este posibil ca sistemul tău să nu afișeze încă opțiunea de actualizare.

Totuși, trebuie să știi că gigantul tech se așteaptă ca tuturor dispozitivelor eligibile să li se ofere upgrade gratuit la Windows 11 până la mijlocul anului 2022.

E important de menționat faptul că procesul de actualizare va fi similar cu o actualizare normală de Windows 10, atâta timp cât dispozitivul tău este compatibil și îndeplinește cerințele minime necesare.

Windows 11 are un nou design simplificat, cu culori pastelate, colțuri rotunjite, un nou sunet de pornire și, în general, un aspect mai asemănător cu cel al unui Mac. Meniul Start din Windows sa mutat din partea din stânga jos a ecranului la mijloc, cu pictograme de aplicații aranjate în centrul de lângă ea. Vei găsi o mulțime de instrumente desktop noi , cum ar fi widget-uri care îți pot oferi informații diverse. Și aplicațiile Android vor fi integrate în Windows și pot fi instalate din Microsoft Store – deși această caracteristică nu va fi disponibilă imediat .

Citește și: