05 apr. 2021 | 07:30

VIDEO Trailerul la Space Jam 2 ți-l arată pe LeBron James cum nu l-ai văzut în NBA: când se lansează

VIDEO ACTUALITATE

Cu câteva luni rămase până la lansare, Space Jam 2 se bucură de primul trailer și, cu această ocazie, aflăm și detaliile legate lansarea peliculei A New Legacy.

Continuarea clasicului din 1996, Space Jam 2 a făcut subiectul multor speculații în ultimii ani. O continuare este în proiect pentru Warner Bros. de mai bine de un deceniu, dar acum se pare că va ajunge în sfârșit pe micile și marile ecrane, unde acestea din urmă sunt disponibile.

Cu numele complet Space Jam: A New Legacy, noul film tocmai a beneficiat de primul trailer, deși sunt șanse mari să mai avem parte de unul până la lansarea programată pentru 16 iulie 2021.

Premisa noului film are câteva particularități în comun cu clasicul de acum 25 de ani, cu Michael Jordan în rolul principal, dar povestea pare să fie una un pic mai elaborată decât în 1996, iar efectele speciale par să fie mai impresionante. Rolul principal, de această dată, este jucat de vedeta NBA LeBron James.

În A New Legacy, LeBron va face din nou echipă cu personajele animate pe care le îndrăgești din Looney Tunes cu scopul de a câștiga un joc de basketball. Asta s-a întâmplat și în cazul lui Michael Jordan în pelicula originală. Ce s-a schimbat este motivul pentru care se desfășoară respectivul meci.

Conform descrierii lui LeBron James, Space Jam 2 este un film de familie care gravitează în jurul relației jucătorului NBA cu fiul său fictiv, Don. Cei doi se trezesc blocați într-un univers virtual încărcat de personaje Warner Bros. Personajul negativ este interpretat de Don Cheadle și poartă numele de Al-G Rhytm, o versiune foarte complexă a ideii de algoritm, o inteligentă artificială.

Space Jam: A New Legacy este cel mai nou film din portofoliul Warner Bros care va ajunge pe marile ecrane și pe serviciul de streaming HBO Max în aceeași zi, în iulie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele