VIDEO Netflix lansează Godzilla, un serial animat cu buget mare

Una dintre cele mai mari platforme de streaming online, Netflix a lansat trailerul englezesc pentru Godzilla Singular Point. În prezent, anime-ul este difuzat în Japonia, după ce a fost anunțat în luna octombrie 2020.

Godzilla Singular Point își face loc printre multitudinea de seriale și filme din cadrul platformei Netflix. Anime-ul a fost anunțat la sfârșitul anului trecut și se pare că se bucură de o foarte mare popularitate printre cinefilii din Japonia, la momentul actual.

După reacția lipsită de lumină la trilogia Planeta Monștrilor, fanii au fost pregătiți pentru o nouă preluare anime a francizei iconice. Cei din afara Japoniei nu vor trebui să aștepte mult mai mult. Anime-ul lovește Netflix la nivel mondial la sfârșitul acestei luni.

Cu siguranță este un an bun pentru fanii Godzilla. Pe lângă anime, Godzilla vs. Kong a apărut anul acesta, iar IDW publică din nou benzi desenate bazate pe franciză.

Godzilla își va face apariția pe Netflix la sfârșitul lunii

La sfârșitul lunii, Godzilla în varianta animată își va face loc pe platforma de streaming, iar cei pasionați, pot avea parte totodată de varianta dublată în engleză și nu doar în limba japoneză.

Așa cum au fost obișnuiți cei care sunt atrași de film, în trailer este prezentată o catastrofă iminentă. Unul dintre lucrurile interesante este reprezentat de faptul că vei putea auzi vocile englezești pe care le poți compara cu omologii lor originali japonezi. Indiferent dacă este înlocuit sau dublat, Godzilla Singular Point pare să ofere o perspectivă unică asupra francizei de lungă durată pentru spectatorii globali la sfârșitul acestei luni.

În aprilie, TOHO Animation a lansat temele de deschidere și de închidere ale anime-ului. Deschiderea prezintă un anumit stil, muzica fiind interpretată de BiSH. Tema finală nu este altceva decât un serviciu pentru fanii Godzilla de lungă durată, cu numeroase personaje din întreaga serie de film de peste 30 de ani.

Cojocaru Cristian
17:05 02.06.2021
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video