VIDEO Diablo IV, mai aproape de lansare: noul trailer stârnește entuziasmul fanilor

Seria de jocuri video Diablo de la Blizzard are un număr record de fani și ne apropiem cu pași repezi de lansarea celui de-al patrulea titlu din serie, Diablo IV.

În funcție de vârsta pe care o ai și de afinitatea ta pentru RPG-uri, sunt șanse mari să te fi jucat la un moment dat unul sau mai multe jocuri din seria Diablo. Acestea sunt unele dintre cele mai îndrăgite și profitabile producții din portofoliul Blizzard. Din acest motiv, compania americană lucrează intens la Diablo IV, deși s-au ferit să facă vreo promisiune legată de data lansării în cea mai recentă ediție a BlizzConline 2021.

Chiar și așa, cei de la Blizzard au publicat totuși mai multe vești bune legate de viitorul titlu. De exemplu, pe lângă confirmarea pe care o aveam de ceva timp legată de includerea clasei Barbar în joc, acum avem un trailer adițional pentru clasa Rogue. Ca referință, Rogue lipsește din Diablo III, dar personajul a fost prezent în primul joc din serie lansat în 1997.

În Diablo IV, din câte se pare, Rogue va reprezenta un hibrid interesant între abilitățile de arcaș și asasin. Conform celor de la Blizzard, personajul va putea fi personalizat și evoluat într-o direcție sau alta.

Ca de fiecare dată, pentru a stârni interesul fanilor, Blizzard a făcut prezentarea noii clase din Diablo IV prin intermediul unui trailer realizat într-o manieră impresionantă. În aproximativ patru minute, îți poți forma o opinie despre personaj și povestea din spate, iar dacă vrei să vezi cum te vei putea lupta în el, sunt incluse și câteva secvențe de gameplay. În final, Diablo IV va include patru clase pe care le poți experimenta, barbar – Barbarian, vrăjitoare – Sorceress, Druid și Rogue.

În ceea ce privește lansarea efectivă, dacă sperai că jocul va ajunge pe PC-uri sau console în 2021, dezvoltatorul a anunțat că mai avem de așteptat până în 2022, din păcate.

08:00 22.02.2021
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video