VIDEO Cum asamblezi cel mai rapid telefonul din lume, piesă cu piesă: procesul este fascinant

Red Magic 6 Pro a fost dezvăluit în urmă cu aproximativ două săptămâni și, conform primelor estimări, pare să fie cel mai rapid telefon al momentul. Acum îl poți vedea și pe bucăți.

Piața telefoanelor de gaming a luat un avânt impresionant în ultimii ani și pare să alimenteze o ambiție fascinantă între producători. Dacă nu ar exista gameri pe mobil, nu știu dacă ar fi existat terminale precum nou Red Magic 6 Pro. Acesta este primul din lume lansat cu un display a căruit rată de refresh este de 165Hz, semnificativ mai mult decât majoritatea ecranelor cu care ai interacționat vreodată.

Are nu mai puțin de 18GB RAM, pe lângă un SoC Snapdragon 888, cel mai rapid procesor pentru mobile din ultima perioadă. Nu este tras în spate nici de cei 512GB de memorie internă de viteză mare. În privința construcției, particularitățile menționate mai sus sunt integrate, lipite pe placa de bază, dar de la această piesă și până la un telefon complet funcțional, este cale lungă.

Pentru a ilustra ușurința de asamblare/dezasamblare sau pur și simplu pentru a crea un clip de marketing fascinant, șeful Nubia a publicat un clip în care montează cel mai nou și mai scump telefon al companiei. Clipul de aproximativ 7 minute și jumătate, pe lângă prezentarea pieselor efective care intră în producția gadgetului, îți arată câteva secvențe scurte pentru a înțelege rolul fiecăreia, pentru a demonstra de ce sunt atât de speciale. În final, discutăm de o reclamă fascinantă pentru un produs de top, chiar dacă ești sau nu o persoană foarte tehnică.

Dacă vrei să vezi reversul medaliei, pe Weibo găsești un clip detaliat cu procesul de dezasamblare a unui Red Magic 6, este fratele un pic mai ieftin la variantei Pro, dar există similarități semnificative între ele. Versiunea standard se încarcă la 66W, în timp ce modelul Pro se încarcă cu 120W, o altă premieră în industrie.

Alexandru Puiu
10:07 20.03.2021
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video