VIDEO Actorii plătiți cu sume fabuloase: care sunt filmele care le-au adus zeci de milioane de dolari

Industria cinematografică de la Hollywood e una în care se învârt sume amețitoare. Ți-am pregătit un TOP 7 al celor mai bine plătiți actori americani.

Până să vină pandemia, industria cinematografică de la Hollywood producea extrem de mult. Așa au ajuns actorii din filme celebre să se numere printre cei mai bine plătiți americani din toate timpurile.

Iată un top al celor pe care-i știi din filme celebre, dar nu poate nu știi cât au încasat pentru ele.

TOP 7 al celor mai bine plătiți actori americani

Locul 7. Sandra Bullock: Gravity (2013) – $70 million

Pentru rolul ei de astronaut în Gravity, Sandra Bullock a încheiat un acord cu Warner Bros., care a inclus 20 de milioane de dolari în avans, 15% din veniturilor brute la box-office și 15% din cota studioului la închirierile și vânzarea de DVD-uri, plus un procent din veniturile de televiziune. Toate acestea s-au adăugat la un salariu de cel puțin 70 de milioane de dolari.

Locul 6. Tom Cruise: Misiune Imposibilă: Protocolul fantomă(2011) – $75 million

Chiar dacă Misiune Imposibilă 3 a fost un e relativ eșec la box-office, Tom Cruise a fost plătit cu bani grei pentru a reveni la cel de-al patrulea film al francizei: Misiune Imposibilă: Protocolul Fantomă, a raportat Forbes. Câștigurile sale din film au făcut cam Tom Cruise să ajungă numărul 9 cel mai bine plătit star din lista celor de la Forbes în 2012.

Locul 5.  Robert Downey Jr.: ‘Avengers: Infinity War’ (2018) – $75 million

Potrivit revistei Hollywood Reporter, Robert Downey Jr. a negociat un acord financiar inedit cu șeful studioului Marvel, care, de-a lungul anilor, a dus la un salariu impresionant. Ca parte a acordului său pentru a-l interpreta pe Iron Man, Downey a câștigat cel puțin 75 de milioane de dolari din Avengers: Infinity War, film care a încasat peste 2 miliarde de dolari.

Locul 4. Keanu Reeves: TheMatrix  (1999-2003) – $83 million/film

Keanu Reeves a primit, în total, în jur de 250 de milioane de dolari pentru trilogia The Matrix, conform The Hollywood Reporter. 15 milioane a primit în avans pentru fiecare film, iar restul a fost reprezentat de un procent din box office. Așa că, în medie, Keanu s-a ales cu vreo de 83 milioane de dolari pe film pentru că a ales pastila roșie.

Ca să afli topul complet – intră pe canalul oficial Vista. 

PLAYTECH
11:07 01.02.2021
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video