VIDEO Acest model asociat cu James Bond e tot ce ți-ai putea dori: cum arată super-hibridul Aston Martin Valhalla

VIDEO Acest model asociat cu James Bond e tot ce ți-ai putea dori: cum arată super-hibridul Aston Martin Valhalla

Aston Martin a prezentat un hibrid super-rapid, pe care l-ai putea vedea chiar în noile serii James Bond. Iată cum arată Valhalla.

Aston Martin a prezentat un model super-hibrid – e vorba de Valhalla, o mașină extrem de rapidă, alimentată inclusiv cu o baterie electrică. E, practic, semnalul pe care producătorul îl dă în direcția electrificării gamei, la fel cum fac și alți constructori auto.

Noul model Aston Martin Valhalla e tot ce ți-ai putea dori în garaj. Dacă-ți permiți, evident, pentru că prețul e unul pe măsură.

VIDEO Cum arată Aston Martin Valhalla

Cum spuneam, e vorba de o mașină super-puternică, așa cum doar cei de la Aston Martin pot face. Are sub capotă 950 de cai putere, linii futuriste și o caroserie frontală distinctivă va intra pe liniile de producție în a doua jumătate a lui 2023.

„Lansarea Valhalla demonstrează angajamentul Aston Martin de a construi o serie de mașini excepționale cu motor mijlociu, orientate spre șofer, un următor pas crucial în extinderea liniei noastre de producție”, a afirmat Stroll într-un comunicat remis joi.

Deși mașina va fi una hibrid, partea sa electrică va fi una modestă în ceea ce privește impactul asupra mediului, Valhalla urmând să aibă o autonomie de doar 15 kilometri pe baterie.

Anunțul Aston Martin vine la o zi după ce Uniunea Europeană a anunțat ținte mai stricte de reducere a emisiilor de carbon pentru mașini, vizând o reducere cu 55% a acestora până în 2030 comparativ cu nivelul din acest an.

Planul elimină de asemenea o derogare acordată producătorilor care scot de pe liniile de producție mai puțin de 10.000 de mașini anual, categorie în care intră și Aston Martin.

Aston Martin e mașina sport, super-rapidă pe care o asociezi cu seria James Bond sau cu alte asemenea producții. Producătorul e cunoscut pentru modelele scumpe, produse într-un număr limitat și doar pentru exclusivități.

Poate ești curios să afli și prețul. Ei bine, modelul costă nu mai puțin de 600.000 de lire sterline.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: