Vești bune pentru fanii Apple Music: pe ce platformă poți să te bucuri de serviciul de streaming

Vești bune pentru fanii Apple Music: pe ce platformă poți să te bucuri de serviciul de streaming

Apple Music s-a lansat oficial pentru PlayStation 5, fiind prima consolă care include serviciul de streaming de muzică de când Apple l-a lansat.

După cum a anunțat într-un articol de pe blogul PlayStation, utilizatorii PlayStation cu un abonament Apple Music vor putea transmite muzică direct de pe PlayStation 5.

„Pentru cei dintre voi care iubesc să asculte muzică pe lângă jocuri, suntem încântați să anunțăm că Apple Music se lansează pe PS5 – prima consolă de jocuri care introduce o experiență Apple Music integrată, aducând catalogul lor extins de muzică jucătorilor PS5 la nivel global. PS5 oferă o integrare perfectă cu serviciul de streaming Apple Music cu muzică de fundal și redare video muzical, astfel încât jucătorii să poată asculta înainte, în timpul sau după sesiunea lor de joc.”

Cum va funcționa Apple Music pe PlayStation

Prin aplicația Apple Music, jucătorii vor putea asculta muzică atât în ​​meniurile PlayStation 5, cât și în timpul jocului. Potrivit postării de pe blog, pe lângă faptul că îți poți asculta propriile liste de redare și peste 90 de milioane de melodii diferite, de asemenea vei putea găsi și recomandări pentru listele de redare care se potrivesc cu jocurile pe care le joci în prezent, precum și o gamă largă de videoclipuri muzicale care pot fi transmise în flux în 4k.

Practic o să poți să pornești aplicația Apple Music înainte de a intra într-un joc, fie în timpul jocului, apăsând butonul PS de pe controlerul wireless DualSense pentru a accesa Centrul de control și a selecta Apple Music.

Adăugarea Apple Music la PlayStation 5 ajută doar la consolidarea listei actuale de aplicații media de pe consolă și la consolidarea capacității acesteia de a acționa ca un sistem de divertisment acasă all-in-one. Serviciul de streaming muzical se alătură unei game de aplicații terțe, inclusiv Twitch, YouTube, Apple TV+ și Netflix.

Citește și: