25 aug. 2021 | 13:55

Vești bune pentru clienții acestei bănci: vor primi mai mulți bani. Cum poți beneficia și tu

ACTUALITATE
Vești bune pentru clienții acestei bănci: vor primi mai mulți bani. Cum poți beneficia și tu

Conform unui anunț oficial al reprezentanților OTP Bank, a fost majorat plafonul maxim ce poate fi obținut printr-un credit de nevoi personale în lei.

OTP Bank transmite tuturor clienților săi că pot accesa acum până la 120.000 de lei, față de 100.000 de lei, cât prevedea limita anterioară.

Important de menționat este că acest plafon este disponibil printr-un credit de nevoi personale în lei, dar este valabil și pentru refinanţare.

Care sunt regulile pentru a beneficia de bani

Creditul de nevoi personale poate fi acordat pe o perioadă de maximum 5 sau 10 ani, exclusiv pentru refinanțarea creditelor acordate înainte de 8 Iulie 2020, cu o dobândă între 7,99% și 11,99% pe an, niveluri valabile în condițiile încasării venitului lunar în contul deschis la OTP Bank.

Dobânda este fixă, se stabilește la acordarea creditului în funcție de profilul financiar al clientului și nu se modifică pe toată durata creditului.

Important de menționat este și faptul că nu există comisioane pentru analiza creditului, comisioane lunare pentru administrarea creditului și nici pentru deschiderea și administrarea contului curent, în cazul în care deții unul dintre pachetele de servicii de creditare, structură modulară cu opţiune Creditare sau pachet LeZero.

“Experiența oferită clienților noștri joacă un rol crucial în dezvoltarea unor relații pe termen lung, bazate pe încredere, promptitudine, calitate și eficiență. Ceea ce anunțăm astăzi este încă un pas în angajamentul pe care ni-l asumăm față de clienții OTP Bank, în România. În continuare, avem în plan investiții constante în dezvoltarea portofoliului de produse și servicii oferite în sucursală și 100% online, atât clienților persoane fizice, cât și juridice”, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct, OTP Bank România.

Creditele de nevoi personale oferite de OTP Bank pot fi accesate atât prin intermediul sucursalelor băncii, cât și prin www.otpbank.ro 100% online pentru clienții noi, fără niciun drum la bancă, împreună cu pachetul de cont curent „LeZero”, care include cont curent, card de debit, Internet & Mobile Banking.