Vestea momentului de la Digi: telefoane la zero lei și condițiile ca să le iei sunt simple

Vestea momentului de la Digi: telefoane la zero lei și condițiile ca să le iei sunt simple

Digi are o ofertă excelentă pentru toți cei care vor să-și schimbe telefonul. Compania propune cel mai bun abonament, dar și telefoane ieftine. Am detaliat aici cum le obții.

În această primăvară, Digi are o ofertă excelentă pentru români: prețuri la jumătate. Și asta la cel mai bun abonament. Totul pornește de la cum a funcționat portarea la acest operator. În 2021, Digi a avut o campanie specială: „Cel mai tare în portare”.

Compania susține că a ajuns la rezultate record: aproape 100.000 de numere de telefonie mobilă portate în rețea. Asta înseamnă clienți care au părăsit operatori ca Orange, Vodafone sau Telekom și-au ales abonamentele mai ieftine de la Digi. Ce propune operatorul acum e o campanie similară, dar sub alt nume. „Mobilizarea” e numele acesteia.

Campania se desfășoară în perioada 1 aprilie – 31 mai și este disponibilă din contul de client digi.ro, în punctele de prezență Digi, prin apelarea serviciului Relații Clienți sau prin intermediul agenților de teren. Astfel, pentru cel mai bun abonament, plătești doar 2,5 euro pe lună, timp de 6 luni.

Optim Nelimitat presupune că ai minute nelimitate, internet 4G nelimitat (viteza e limitată după ce consumi volumul de date inclus în abonament, dar încă ai acces la internet mobil) și 3.000 de minute internaționale. După cele 6 luni, abonamentul e 5 euro pe lună, ceea ce încă e foarte bine, față de ce ai la ceilalți operatori. Ai mai multe detalii despre campanie aici.

Telefoane ieftine la Digi: le iei cu zero lei avans

Dacă vrei un Nokia, Digi are modelul 2.4 cu zero lei avans și plătești o rată de doar 20,5 lei timp de 24 luni. Totul e în factură, ușor să vezi ce și cum.

Mai e disponibil și un Xiaomi Redmi 9 la 25 de lei pe lună, dar și un Motorola G30 care costă 33 de lei pe lună. Nu în ultimul rând, e disponibil un Motorola G 5G. Costă 45,5 lei pe lună, dar ai conectivitate 5G.

Etichete: