Digi face surpriza momentului pentru milioane de români: sunt cele mai mici prețuri din România

Digi face surpriza momentului pentru milioane de români: sunt cele mai mici prețuri din România

Între cei patru operatori din România, Digi se remarcă acum cu o tăiere la jumătate a prețurilor. E vorba de abonamentele pentru telefonie mobilă, iar dacă voiai să plătești mai puțin acesta e momentul bun.

Față de ceilalți operatori, Digi a avut succes pe portare. În 2021, operatorul a avut și-o campanie specială: „Cel mai tare în portare”. Compania susține că a ajuns la rezultate record: aproape 100.000 de numere de telefonie mobilă portate în rețea. Asta înseamnă clienți care au părăsit operatori ca Orange, Vodafone sau Telekom și-au ales abonamentele mai ieftine de la Digi.

Ce propune operatorul acum e o campanie similară, dar sub alt nume. „Mobilizarea” e numele acesteia. „Mobilizarea este modul nostru de a le mulțumi clienților pentru încrederea arătată și de a-i asigura că echipele DIGI sunt constant preocupate să ducă serviciile oferite la un nivel de calitate superior”, a declarat Emil Jugaru, directorul Departamentului Vânzări și Relații cu clienții, Digi.

Ce propune Digi acum și cum profiți de prețurile mai mici

Campania Digi este destinată atât clienților noi, cât și clienților existenți. Toți aceștia pot beneficia, la portare, de o reducere de 50% din valoarea abonamentului pentru o perioadă de 6 luni sau de achiziționarea de telefoane mobile în rate în condiții avantajoase.

Campania se desfășoară în perioada 1 aprilie – 31 mai și este disponibilă din contul de client digi.ro, în punctele de prezență Digi, prin apelarea serviciului Relații Clienți sau prin intermediul agenților de teren.

Astfel, pentru cel mai bun abonament, plătești doar 2,5 euro pe lună, timp de 6 luni. Optim Nelimitat presupune că ai minute nelimitate, internet 4G nelimitat (viteza e limitată după ce consumi volumul de date inclus în abonament, dar încă ai acces la internet mobil) și 3.000 de minute internaționale. După cele 6 luni, abonamentul e 5 euro pe lună, ceea ce încă e foarte bine, față de ce ai la ceilalți operatori.

În cazul în care ai folosi abonamentul Digi pe un telefon 5G, atunci ai și mai mult internet. Dar ține cont că acoperirea 5G nu-i în toate orașele și nici în toate cartierele din orașele în care e disponibil.

Ai mai multe detalii despre campanie aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: