Veste excelentă pentru șoferii români. Ce vor putea face de acum în stații

Veste excelentă pentru șoferii români. Ce vor putea face de acum în stații

Stațiile de carburanți din țara noastră vor funcționa după o tehnologie implementată în premieră în România, dar și în Europa. Concret, stațiile peco vor funcționa non-stop, fără personal, cu ajutorul tehnologiei de ultima generație, care oferă toate facilitățile dintr-o benzinărie obișnuită.

Schimbări radicale la stațiile peco din România, din această primăvară

Românii vor putea, din această primăvară, să își alimenteze autoturismele la orice oră din zi și din noapte, cu benzină sau motorină.

Stațiile peco din țara noastră vor funcționa 24h din 24, 7 zile din 7, fără personal uman angajat.

Acest lucru e posibil datorită unei tehnologii de utilă generație, pusă la dispoziție de liderul de piață în echipamente și software fiscal Danubius Exim și compania de tehnologie PetroSol, care au creat în parteneriat o soluție pentru optimizarea fluxului de încasare și gestiune în benzinării.

Românii nu se vor mai înghesui la stațiile peco, vor avea suficient timp la dispoziție să își alimenteze autoturismele, această soluție fiind ideală în contextul epidemiologic în care ne aflăm, când autoritățile sanitare recomandă evitarea aglomerațiilor.

Emiterea bonurilor fiscale se va face cu o imprimantă fiscală

CEO-ul Danubius Exim explică modalitatea în care va funcționa acest nou sistem, care a primit deja avizul de punere pe piață din luna februarie.

Potrivit oficialului Danubius Exim, românii care vor alimenta în astfel de benzinării vor primi bon fiscal emis de o imprimantă specială.

“Emiterea bonurilor fiscale se va face cu o imprimantă fiscală Datecs SK1-21, un echipament specializat pentru soluțiile de tip chioșc, cu rolă mare de hârtie – se pot emite peste 1000 de bonuri fiscale – și mentenanță simplificată”, declară Velin Ganev, Director Executiv Danubius Exim.

Aceasta este prima soluție completă cu imprimantă de kiosk care suportă plata cu numerar, card bancar (Visa, Mastercard dar și Apple Pay și Google Play), carduri de flotă și foarte important – tichet de rest.

Premieră în Europa

Benzinăriile de acest tip reprezintă o premieră pentru țara noastră, dar și una pentru Europa, fiindcă aceasta este singura soluție din Europa care permite rest la tichet de rest, combinație de numerar cu tichet de rest dar și carduri de fidelizare cu discount sau acumulare de puncte.

„Avizarea acestei soluții reprezintă o premieră în România și confirmă încă o dată eforturile noastre la Danubius Exim de a aduce inovație în domeniu și a rezolva probleme reale ale echipelor care se ocupă de gestiune în retail, servicii și nu numai”, a mai spus Velin Ganev.

Citește și:
Etichete: