Unde te poți angaja în România, pe salarii de 5.000 de lei ‘în mână’: ofertele momentului

Unde te poți angaja în România, pe salarii de 5.000 de lei 'în mână': ofertele momentului

Chiar dacă finele anului nu e tocmai un moment obișnuit pentru recrutări, angajatorii din țara noastră au nevoie permanentă de forță de muncă. Din acest motiv, platformele de angajări abundă în oferte care mai de care mai tentante.

În țara noastră, un venit de 5.000 de lei net, adică bani ‘în mână’, îți poate asigura un trai decent, chiar și dacă ai o familie numeroasă. Din acest motiv, am selectat câteva joburi care îți oferă această oportunitate bănească. Niciodată nu se știe de unde vine o ofertă pe care nu o poți refuza, nu-i așa?

Conform datelor centralizate de economica.net, românii dornici de muncă și care vor să înceapă anul 2022 cu buzunarele pline, există oportunități numeroase.

Ce locuri de muncă sunt în țară, pentru 5.000 de lei net

Ei bine, de exemplu, dacă ești economist contabil, primești o ofertă bănească situată între 4.000 si 5.000 de lei net pe lună, de la compania Argus Audit, care este în căutarea unui astfel de profesionist.

Angajatorul are și câteva condiții speciale pentru persoana care dorește să ocupe această poziție. De exemplu, trebuie să cunoască legislaţia în domeniul contabilității și fiscalității, să aibă cel puţin trei ani experienţă în domeniul financiar contabil, să știe să lucreze în MS Office, să aibă bune abilităţi de organizare şi de prioritizare.

În această ofertă sunt incluse, bineînțeles, și tichete de masă şi telefon de serviciu.

În continuare, pentru 4.500 de lei lunar, compania Lemet angajează manager de magazin. Candidații ideali trebuie să aibă, conform cerințelor postului, studii superioare, experienţă relevantă în comerţ, să știe să lucreze în MS Office şi să dețină permis de conducere categoria B.

De asemenea, mai menționează angajatorii, candidații trebuie să fie orientaţi spre obţinerea rezultatelor, să aibă iniţiativă, să-şi motiveze echipa pe care o conduc şi să fie dispuşi la deplasări.

Nu în ultimul rând, TotalConvert shop angajează consultanţi vânzări pe care-i ofertează cu venituri nete de 3.400 de lei lunar.

Angajatorii oferă candidaţilor aleşi venituri nete de 3.400 de lei lunar în primele şase luni de la angajare, care pot creşte la cel puţin 3.800 de lei net lunar după această perioadă.

Citește și: