‘Călătorul în timp’ care susține că omenirea va dispărea în 6 ani. Ce dovezi VIDEO a publicat pe Tiktok

'Călătorul în timp' care susține că omenirea va dispărea în 6 ani. Ce dovezi VIDEO a publicat pe Tiktok

Un ”călător în timp” care deține un cont de TikTok, a afirmat că umanitatea dispare în următorii șase ani. Utilizatorul cunoscutei aplicații, susține că a călătorit în anul 2027, unde a observat lipsa oamenilor.

Un utilizator TikTok susține că a călătorit șase ani în viitor, unde toți oamenii sunt dispăruți. Javier le-a spus umăritorilor săi  de pe TikTok că a sărit în 2027, unde nu există oameni, dar clădirile, mașinile și utilitățile rămân la locul lor, nefolosite. Utilizatorul rețelelor de socializare, care poartă numele de utilizator @unicosobreviviente care se traduce prin „singurul supraviețuitor”, a postat primul său videoclip pe 13 februarie.

El a susținut că se află în anul 2027 și merge pe o stradă goală, înainte ca înregistrarea să ia sfîrșit într-un magazin de haine gol. Deși magazinul, aflat în orașul spaniol Valencia, este plin de articole, nu există oameni în jur. După postarea sa inițială, a distribuit în mod regulat videoclipuri către cei 1,2 milioane de urmăritori ai săi.

Fiecare clip este complet lipsit de activitate umană, fără alte suflete văzute în jur. Cu toate acestea, necesități precum electricitatea și conexiunea la internet par să fie încă disponibile pentru călătorul în timp, pentru a putea încărca videoclipurile. Acest lucru rămâne un mister, având în vedere că ar fi nevoie de câțiva oameni ca să se poată folos de internet și nu numai.

”Călătorul în timp” a susținut că umanitatea dispare

Nu este prima dată când cineva susține în cadrul aplicației că a călătorit în timp. Un alt utilizator, 2029man, care se numește „Mesagerul”, le spune adepților preziceri despre viitor. Pe cât de obișnuite sunt videoclipurile sale, pe atât de false s-au dovedit a fi. În data de 3 ianuarie, el a prezis pentru data de 6 ianuarie că Congresul SUA va respinge decizia colegiului electoral cu privire la alegerile prezindențiale din 2020.

El a spus: „Acest lucru va duce la Nancy Pelosi să devină președinte pe 20 ianuarie. Fiți gata”. În schimb, președintele Joe Biden a devenit șeful statului, ulterior, câteva sute de manifestanți au luat cu asalt Capitolul SUA, ceea ce nu figurează în predicția sa.

Deși are 600.000 de adepți, mulți nu cred majoritatea pretențiilor sale viitoare. O persoană a scris: „Acest lucru nu a îmbătrânit cum trebuie”, în cadrul postării. Un altul a glumit pe seama lui, spunând: ” pe 7 ianuarie 2021, vor veni tichetele de mâncare ale bunicii mele. Mâncăm bine. Fii pregătit!”.

Citește și: