03 apr. 2021 | 14:55

Trucuri Instagram: cum recuperezi postări sau story-uri șterse din greșeală, cât timp ai la dispoziție

ACTUALITATE
Trucuri Instagram: cum recuperezi postări sau story-uri șterse din greșeală, cât timp ai la dispoziție

Nu de puține ori, ți s-a întâmplat să ștergi ceva din greșeală, indiferent dacă folosești un smartphone sau un laptop. Cel puțin pe Instagram, ceea ce ștergi poate fi recuperat.

Instagram este una dintre cele mai populare rețele sociale, cu câteva miliarde de utilizatori. Secretul popularității sale, dincolo de funcționalitate, stă într-o cantitate masivă de conținut. Prin postările pe care le vezi, te încurajează și pe tine să postezi.

Dacă nu ești sigur de o postare, Instastory, clip IGTV, Reel sau compilație, toate pot fi șterse. Poți face asta la câteva momente după ce le-ai pus online, la câteva zile sau luni distanță. Din acest punct de vedere, ai flexibilitate deplină.

În cazul în care ai șters ceva din greșeală sau te-ai răzgândit, acel ceva poate fi recuperat, pentru o perioadă limitată de timp. Indiferent dacă folosești Instagram pe Android sau iPhone, mecanismul la care apelezi este similar. Intri în aplicație, faci un tap pe icoana din dreapta jos pentru a accesa pagina principală a profilului tău.

Faci un tap în colțul din dreapta sus pe cele trei liniuțe pentru a accesa setările din Instagram. Dintre opțiunile disponibile, te interesează Settings sau Setări. Intri la secțiunea Account sau Cont și, după cum se poate vedea în captura de ecran de mai jos, partea care te interesează pe tine este intitulată Șterse Recent.

În această secțiune din setări vei vedea postările, compilațiile video sau Reels, Poveștile sau Instastories și clipurile lungi clasificate ca IGTV pe care le-ai șters, intenționat sau din greșeală. Tot de aici, le poți șterge permanent dacă vrei să uiți complet că au existat vreodată sau, de cele mai multe ori, le poți restaura.

Ai 30 de zile să faci asta, în cazul postărilor, compilațiilor video sau clipurilor IGTV. Poveștile sau Instastories dispar din șterse recent în 24 de ore.

instatgram postări șterse recuperare

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele