Toți românii trebuie să știe: poți cheltui banii din salariu, înainte să-l primești de la firmă. Cum este posibil

Toți românii trebuie să știe: poți cheltui banii din salariu, înainte să-l primești de la firmă. Cum este posibil

Știai că poți obține bani din salariu, în avans, cu doar câteva click-uri? Datorită unui fintech, acest lucru e posibil pentru toți posesorii de carduri de salariu din țara noastră.

Dacă ai un card de salariat, poți obține bani în avans din salariu, fără să fii nevoit să plătești dobânzi sau comisioane.

Trebuie doar să apelezi la Salarium

Nu e un lucru neobișnuit să rămâi fără bani pănă la salariul viitor. Se poate întâmpla să apară o cheltuială neprevăzută sau, pur și simplu, vei să cumperi ceva urgent, iar banii pe care îi mai ai disponibili nu îți ajung.

Pentru astfel de situații, fintech-ul Salarium are soluția ideală.

Singura condiţie necesară este ca angajatorul să aibă o convenţie încheiată cu Salarium. Acest fintech oferă posibilitatea unui împrumut rapid, cu sprijinul Alpha Bank, care garantează siguranța plăților.

Trebuie să știi că poți solicita oricând ajutorul financiar. Practic, aplicația Salarium permite accesul instant al angajaților la sume în avans din salariul propriu, în orice zi a săptămânii și la orice oră.

De asemenea, important de menționat este că transferul de fonduri este realizat în timp real.

„Lansăm o soluție modernă, care răspunde unei nevoi reale a salariaților, de a accesa în avans, nemijlocit, instant și în siguranță sume din salariu. Noul serviciu consolidează sentimentul angajatului de libertate, autonomie și securitate financiară. Soluția se aliniază inițiativelor companiilor din România de a îmbunătăți viețile angajaților. Salarium este un beneficiu salarial atractiv pentru companiile care investesc în măsuri de atragere și păstrare a angajaților”, a declarat Alina Ștefan, CEO Salarium Fintech.

„Credem cu tărie că experiențele de plată instant vor fi noua normalitate, astfel că dorim să facem un pas înainte și să susținem un fintech local cu infrastructura adecvată. Alpha Bank asigură o platformă de plăți în timp real, susținută de securitatea de top a schemelor de plată, cu o largă adresabilitate, dat fiind că majoritatea consumatorilor au un card la îndemână și fiind astfel o opțiune mult mai convenabilă pentru plăți, rambursări, reduceri sau orice alte activități ce necesită inovație și rapiditate”, a declarat Viorel Vasile, Director Unitatea Carduri Alpha Bank Romania.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: