22 nov. 2021 | 09:15

Toți abonații la Digi RCS RDS trebuie să știe: ce se întâmplă dacă nu îți plătești abonamentul la timp

ACTUALITATE
Toți abonații la Digi RCS RDS trebuie să știe: ce se întâmplă dacă nu îți plătești abonamentul la timp

Digi RCS RDS are un număr record de abonați în România, atât pentru serviciile sale de telefonie, cât și pentru internet. În acest context, sunt șanse mari ca mulți dintre ei să ajungă în situația de a nu-și putea plăti factura sau de a întârzia cu plata. Ar fi bine să știi ce se întâmplă în caz de neplată.

În mod previzibil, dacă întârzii cu plata facturilor la Digi RCS RDS pentru 10 zile sau mai mult, există un mecanism foarte bine pus la punct. Având în vedere numărul record de abonați care au profitat de ofertele gigantului în ultima perioadă, există o probabilitate destul de mare ca unii să ajungă în situația de a nu-și plăti la timp facturile. În plus, există multe reduceri de abonamente pe o perioadă limitată, 3 sau 6 luni, iar unii români sunt pur și simplu în situația de a nu-și permite abonamentul întreg.

Digi RCS RDS – ce se întâmplă dacă întârzii cu plata facturilor

Zece zile este perioada de grație pentru facturile la Digi RCS RDS. Dacă nu te încadrezi în acea perioadă și nu reușești să-ți plătești datoriile către furnizorul de telecomunicații și internet, abonamentul îți este suspendat. După ce ți-a plătit factura, serviciile îți sunt reactivate. Perioada de grație s-ar putea să fie un pic mai mare în cazul persoanelor care folosesc RCS RDS ca furnizor de televiziune prin cablu.

Conform datelor de pe Digi.ro, există posibilitatea plății unor comisioane adiționale pentru plata facturii la internet, telefonie sau televiziune în situația în care alegi să-ți achiți datoriile prin intermediul unor servicii de plată care nu țin de Digi RCS RDS.

În final, situația în cazul celui mai mare furnizor de internet, televiziune și telefonie din România este similară cu celorlalți operatori din domeniu care activează pe piața din țara noastră. Ar fi bine să nu întârzii cu plata facturilor mai mult de zece zile, altfel, s-ar putea să rămâi fără.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele