Black Friday 2021 la Digi RCS RDS – oferta de care nu știai că ai nevoie, la un preț imbatabil

Black Friday 2021 la Digi RCS RDS - oferta de care nu știai că ai nevoie, la un preț imbatabil

Digi anunță o ofertă de neratat de Black Friday, cu reduceri de 50% din prețul abonamentelor, timp de 12 luni consecutive, pentru clienții persoane fizice care contractează în cele patru zile de campanie un serviciu nou, activează o extraopțiune, efectuează un upgrade sau își portează numărul în rețeaua mobilă DIGI.

De această ofertă pot beneficia atât clienții noi, cât și cei existenți și este disponibilă online, pe site-ul DIGI.ro și în magazinele DIGI.

Pe site-ul DIGI.ro, „Oaia neagră”, personajul principal al campaniei, îi așteaptă pe clienții existenți și noi, din 11 noiembrie, începând cu ora 20:00, iar din 12 noiembrie, aceștia se vor putea prezenta fizic în magazinele DIGI.

De asemenea, clienții existenți care optează pentru adăugarea unui serviciu sau a unei noi extraopțiuni ori aleg să-și facă un upgrade se pot loga în contul de client DIGI.ro, secțiunea „Serviciile mele”. În funcție de modificarea dorită, pot adăuga servicii noi, extraopțiuni sau upgrade-uri.

Oferte incredibile la Digi, de Black Friday 2021

Totodată, cei care optează pentru o vizită într-unul dintre magazinele DIGI vor primi cele mai bune soluții de comunicații din partea reprezentanților de vânzări.

La portarea în rețeaua mobilă DIGI ai prețuri între un euro și 2,5 euro pe lună (TVA inclus).

Așadar, clienții existenți sau noi care doresc un abonament avantajos de telefonie mobilă pot contracta unul sau mai multe pachete la jumătate de preț din valoarea inițială, pe durata campaniei de Black Friday.

Astfel, prețul redus poate varia între un euro și 2,5 euro pe lună, timp de un an. Tipurile de abonamente sunt disponibile pentru consultare pe pagina companiei.

Spre exemplu, cu abonamentul DIGI Mobil Optim Nelimitat clienții beneficiază de minute nelimitate la nivel național, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI, trei mii de minute internaționale și date mobile nelimitate.

Rețeaua mobilă DIGI are o acoperire de 99,5% din populația țării cu servicii în tehnologia 3G (2G + 4G în anumite zone) și de peste 98,1% din populație, la standarde 4G. De asemenea, în marile aglomerări urbane și în mai multe zone cu trafic intens (Valea Prahovei și litoralul românesc, zona Mamaia-Constanța), compania a început din 2019 dezvoltarea rețelei 5G.

Internet de mare viteză, Fiberlink 1000 Mbps, cu doar 20 lei pe lună, TVA inclus

În funcție de pachetul ales, clienții existenți și noi care optează pentru serviciul de internet fix vor plăti lunar, cu preț redus, doar 15 lei (TVA inclus) pentru Fiberlink 500 Mbps și doar 20 de lei (TVA inclus) pentru Fiberlink 1000 Mbps.

Mai mult, la pachetele de televiziune digitală și analogică clienții primesc, de asemenea, reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar, timp de 12 luni, dacă se abonează pe durata celor patru zile de campanie. Prețurile lunare reduse, în funcție de configurația pachetului, sunt cuprinse între 13 lei și 15 lei (TVA inclus).