Top 10 cele mai rapide telefoane din lume în vara aceasta: ce să-ți cumperi pe caniculă, să te joci în tihnă

Top 10 cele mai rapide telefoane din lume în vara aceasta: ce să-ți cumperi pe caniculă, să te joci în tihnă

Într-o perioadă în care găsești pe piață telefoane de mii de euro, este o bucurie enormă să vezi în top 10 cele mai rapide telefoane din lume un smartphone ca Realme GT, în jur de 2500 de lei. Întregul clasament din această săptămână este interesant.

După cum am mai discutat și în trecut, cei de la AnTuTu și-au făcut un obicei din a publica un top 10 cu cele mai performante smartphone-uri ale momentului. În fiecare lună, ajunge online un clasament precum cel de mai jos. Include în continuare niște gadgeturi extravagante, multe dintre ele nu vor ajunge niciodată în România, dar, în același timp, vezi în top 10 terminale mai mult decât decente din prisma prețului. Realme GT 5G este cel mai bun exemplu, iar dacă ești curios de performanțele lui, găsești un review complet aici.

Top 10 cele mai bune telefoane, mai scumpe sau mai ieftine

Dacă tot am menționat Realme GT mai sus, gadgetul mainstream cu procesor de top al chinezilor este pe locul cinci în clasamentul din această săptămână, iar respectiva performanță merită tot respectul. Ca referință, OnePlus 9 este semnificativ mai scump, dar a picat pe șase în top, în timp ce OnePlus 9 Pro costă dublu comparativ cu Realme GT și are un avans de performanță de aproximativ 2 procente.

Pentru că folosesc toate același procesor, Snapdragon 888, întregul clasament gravitează destul de mult în jurul acelorași valori. Nu sunt diferențe mari, dar asta contează mai puțin. Nici la Olimpiadă medalia de aur nu are un salt imens față de cea de argint.

Pornind de la acest set de circumstanțe, terminalul de gaming Xiaomi Black Shark 4 Pro conduce din nou topul din această lună. Din urmă vine ZTE Nubia Red Magic 6 Pro, un alt smartphone creat de la zero pentru plăcuta activitate de gaming. OnePlus 9 Pro închide podiumul de această dată, iar Oppo Find X3 Pro este pe 4.

Xiaomi Antutu clasament

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: