Surpriza pentru toți românii care au nevoie de bani: creditul care se obține online, banii intră direct în cont

Surpriza pentru toți românii care au nevoie de bani: creditul care se obține online, banii intră direct în cont

CEC Bank își continuă strategia de digitalizare a serviciilor, lansând pentru români noul card de credit ce poate fi accesat 100% online, cu până la 24 de rate fără dobândă. Cardul poate fi folosit pentru tranzacţiile de la orice comerciant din ţară sau străinătate.

Clienții interesați pot accesa noul card de credit doar urmând câțiva pași online, fără să fie nevoie să se deplaseze la bancă. Întreg procedeul durează aproximativ o ora, fiind mult mai avantajos ca timp, față de obținerea unui card clasic, a cărui generare durează până la trei zile.

Acest card de credit este cel de-al treilea produs CEC Bank 100% în zona online

”Continuăm strategia de digitalizare a CEC Bank, iar cardul de credit este cel de-al treilea produs CEC Bank pe care l-am adus 100% în zona online într-un timp record, alături de pachetul de cont curent şi creditul de nevoi personale – toate lansate în ultimul an.

Accesarea serviciilor bancare ar trebui să fie la fel de simplă că orice altă comandă la un magazin online şi este un serviciu pentru care vedem că există cerere în piaţă”, a declarat Bogdan Neacşu, Director General al CEC Bank.

Pot fi contractate sume de până la 60.000 lei, respectiv 100.000 de lei

Prin CEC_IN, magazinul virtual al CEC Bank, sunt disponibile două tipuri de carduri de credit: Visa Affinity și Visa Platinum, prin care pot fi contractate sume de până la 60 000 lei, respectiv 100.000 de lei.

Clienții care optează pentru un card 100% online, vor primi acces la Mobile Banking și la un cont curent, astfel încât relația cu banca să se poată derula în continuare 100% online, inclusiv în ceea ce privește rambursarea ratelor.

În cazul celor care nu optează pentru sistemul de rate fără dobândă, banca oferă o perioadă de grație de până la 59 de zile, iar suma minimă de rambursat este de doar 2,5% din suma datorată. Dobânda este de 13,09% pe an (IRCC+11,42%), fiind datorată doar pentru sumele utilizate din limita de credit și care nu sunt rambursate până la data lunară de scadență.

Ce pași trebuie să urmezi pentru obținerea cardului 100% online de la CEC Bank?

Trebuie să selectezi suma dorită, oferi informații despre situația financiară și statutul profesional, îți introduci datele de identificare și intri într-un apel video cu un reprezentant al băncii.

Verificarea eligibilității, inclusiv interogarea veniturilor la ANAF și a istoricului de creditare, se realizează automat, iar acordurile din partea ta sunt semnate electronic.

În cazul unui răspuns pozitiv, contractul se generează pe loc și este semnat tot electronic.

Cardul 100% online a fost lansat prin colaborare cu start-up-ul românesc FintechOS și cu compania de consultanță Deloitte. Cardurile de credit CEC Bank pot fi folosite inclusiv pentru plăți cu telefonul mobil sau cu ceasul smart prin Google Pay, Apple Pay, Garmin Pay, Fitbit Pay sau aplicația CEC Pay.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: