Surpriza Kaufland pentru milioane de români: produsele la care să fii foarte atent în magazine

Surpriza Kaufland pentru milioane de români: produsele la care să fii foarte atent în magazine

Kaufland a venit cu o surpriză imensă pentru români în această săptămână. E vorba de un catalog excelent cu produse de care chiar aveai nevoie.

De la Kaufland poți cumpăra acum și haine, dar și scule de care să te folosești. Dacă vrei haine, vorbim de șapcă Adidas la 40 de lei, hanorac pentru bărbați la 120 de lei, dar și prosop Adidas la 60 de lei. Există, pentru lungile veri la plajă, și papuci la 70 de lei sau pantofi sport pentru femei la 200 de lei.

Pentru grădină, Kaufland are un ghiveci triplu la 12 lei, un ghiveci metalic la 10 lei, dar și pulverizator cu presiune, cu capacitate de 2 litri, la 20 de lei. Cel mai tare produs ar putea fi însă suportul pentru plante cu spalier. E din lemn și costă doar 110 lei.

Scule de la Kaufland pentru toți românii care au treabă de făcut

Kaufland are însă un catalog bogat și-n scule. De exemplu, o bormașină costă 120 de lei, în timp ce un fierăstrău electric costă 150 de lei. Mai poți cumpăra însă și un ciocan rotopercutor la 170 de lei sau poate un trimmer de tuns gazonul – sau iarba, dacă n-ai așa ceva. Acesta costă 120 de lei.

Pentru cei care vor să se ia cu adevărat în serios există un fierăstrău circular la 190 de lei, un polizor unghiular la 150 de lei, dar și un trimmer pentru iarbă și arbuști la 90 de lei. Unde mai pui că o mașină de tuns iarbă, cu un volum de colectare de 30 litri, e doar 300 de lei. Sigur, poți oricând alege o suflantă de frunze la 80 de lei.

Nu în ultimul rând, Kaufland a făcut loc în magazine și pentru produse destinate mașinii. Ai, de exemplu, șervețele umede la 3 lei, canistră pentru combustibil la 15 lei, dar și ulei de motor Castrol GTX Ultraclean la 90 de lei. Ce ți-ar trebui cu adevărat ar însă testerul pentru baterie și alternator auto la 15 lei, chinga de tractare automată la 25 de lei sau sprayul de stingere la 23 de lei.

Citește și:
Etichete: