Kaufland România oferă 100 de lei clienților norocoși. Cum poți obține și tu acești bani

Kaufland România oferă 100 de lei clienților norocoși. Cum poți obține și tu acești bani

Kaufland are o veste excelentă pentru clienți. Dă câte 100 de lei, iar condițiile să ai șanse sunt destul de simple cât să nu dai cu piciorul unei astfel de ocazii.

Ce propune Kaufland acum e să completezi un chestionar și să intri în cursa pentru a câștiga.

Ce trebuie să faci? Alege magazinul în care ai făcut cumpărături, completează chestionarul și evaluează experiența la cumpărături. În semn de mulțumire, după ce completezi chestionarul, ai șansa să te înscrii la concursul nostru. Poți câștiga unul dintre cele zece bonuri cadou în valoare de 100 lei.

Magazinul susține că-ți ia cinci minute să completezi tot. Ai formularul aici, începi de la magazinul în care ai făcut cumpărăturile.

Opțiunea excelentă de la Kaufland ca să nu mai stai la coadă la casă

Independent de acest concurs, Kaufland a anunțat recent introducerea unei opțiuni prin care îți scanezi singur produsele. După ce ai scanat produsele, la casa de marcat de la ieșirea din magazin va avea loc finalizarea cumpărăturilor, însă odată scanate deja produsele, se diminuează timpul de așteptare.

Noul sistem va putea fi utilizat atât cu ajutorul telefoanelor mobile, prin aplicația Kaufland, sau cu scannerele de mâna, puse de retailer la dispoziția clienților. Odată scanate produsele, fie cu telefonul, fie cu scannerul de mână din magazin, clientul va afla suma totală care trebuie achitată. Banii se achită ulterior la casele express.

Noul sistem este implementat momentan în șase magazine, București – Sisești, București -Tei, Buftea, Cluj – Mănăștur, Kaufland Timișoara – Elisabetin și București Pantelimon urmând ca, în perioada următoare, proiectul să se extindă în alte locații din întreaga țară, unde va putea fi utilizat prin intermediul aplicației mobile Kaufland, precum și în alte magazine, în care clienții vor putea utiliza scannerele fizice. Dacă treci pe la unul dintre acestea, nu strică să încerci și să vezi dacă se schimbă ceva.

Citește și:
Etichete: