Surpriza de la Digi pentru români: tăierea de preț pentru cel mai bun internet

Surpriza de la Digi pentru români: tăierea de preț pentru cel mai bun internet

Digi | RCS-RDS propune un pachet mai bun pentru internetul tău acum. Încă din 2020 a introdus un router Wi-Fi 6 în ofertă, dar acum prețul este mult mai mic.

Compania propune acum să iei routerul Wi-Fi 6 cu doar 3 lei pe lună. Până acum, prețul era de 5 lei pe lună. Și dacă alegi această opțiune, cel mai eficient e să alegi pachetul Fiberlink 1000. Acesta costă 40 de lei pe lună, dar și 50 GB spațiu de stocare în Digi Storage.

Ce e important de reținut la Wi-Fi 6 e că viteza e mai bună pe dispozitivele compatibile, dar mai ales că te poți conecta cu mai multe dispozitive pe aceeași rețea fără să afecteze direct viteza. Wi-Fi 6 e un standard gândit pentru ecosistemul Internet of Things, cu tot mai multe gadgeturi care au nevoie de-o conexiune wireless la internet.

abonamente internet digi rcs-rds

Ce mai promite Digi e că telefonul tău consumă mai puțină baterie dacă folosești rețeaua Wi-Fi 6 decât pe 4G. Noile telefoane, lansate în ultimul an și jumătate, sunt compatibile, dar cel mai bine verifici și pentru dispozitivul tău.

Totodată, deloc de ignorat, dacă alegi Wi-Fi 6 de la Digi, normele de securitate au fost îmbunătățite, așa că poți naviga mai în liniște. Iar routerul acesta poate transmite semnalul mai departe, ca să nu mai ai puncte moarte în casă.

Detaliile despre această ofertă sunt aici.

Opțiunea Digi Storage, adică cloud la preț mai mic

Menționam mai sus că operatorul oferă și 50 GB de stocare în Digi Storage. Dacă n-ai folosi Fiberlink 1000, costul pentru 50 GB, de exemplu, e de trei lei pe lună.

Oferta maximă e de 5 TB, ceea ce-i imens. Vestea și mai bună e că pentru această cantitate plătești doar 120 lei pe lună. Iar aplicația e disponibilă pe AndroidiOS și chiar Windows. E de preferat să folosești o aplicație, deoarece pe telefon e mai rapidă decât interfața web. De asemenea, pe PC, poți administra mai ușor documentele stocate în soluția de cloud.

Etichete: