Sunt pentru milioane de români la Kaufland: catalogul surpriză cu produsele din magazine

Sunt pentru milioane de români la Kaufland: catalogul surpriză cu produsele din magazine

Ne apropiem de Paște și Kaufland pune la dispoziție un catalog generos cu produse excepționale. Iată ce-ai putea găsi în magazine în această perioadă, ca să te duci cu lista pregătită.

„Încă puțin și suntem gata de sărbătoare. Te ajutăm și anul acesta să ai masa de Paște bogată și plină cu delicatese. Pentru tine și cei dragi care îți sunt mereu alături”, a anunțat Kaufland oferta de Paște pe Facebook. Magazinul susține că oferă tot ce e mai bun pentru masa de Paște.

Independent de produsele alimentare, surprizele Kaufland sunt pentru casă, grădină și chiar bucătărie. Ai, de exemplu, canistră pentru apă cu robinet la 20 de lei, saltea gonflabilă la 80 de lei, dar și ladă frigorifică, două bucăți, la 120 lei. Mai găsești în magazine un sac de dormit pentru adulți la 50 de lei și un scaun pliant la 50 de lei. Iar dacă vrei un cort e la preț special: 120 de lei.

Kaufland are în ofertă accesoriile potrivite pentru acasă

Ce mai găsești în catalog e o pară de duș la 30 de lei, un prosop la 35 de lei, dar și un covor de baie la 50 de lei.

Poți găsi în magazine și un uscător de rufe pentru balcon sau calorifer la 15 lei, un fier de călcat Tefal la 85 de lei, dar și găleată pentru detergent la 8 lei. Iar pentru casă sigur ți-ar trebui o scară pliabilă cu trei trepte la 90 de lei.

Pentru bărbați există și un aparat de ras la 40 de lei. Iar pentru a recupera mesele de Paște și să revii la ritmul obișnuit poți lua ca factor motivant un cântar de baie la 35 de lei.

Kaufland mai are și un aparat de tuns corporal la 100 de lei, dar și placă de păr la 25 de lei. Și tot pentru păr există și un uscător la 90 de lei. În fine, pentru grădină nu ți-ar strica un balansoar la 300 de lei. Ține până la 210 kilograme și arată splendid.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: