Soluția simplă pentru toți șoferii: cum îți faci interiorul mașinii ”lună”, ce îți trebuie

Soluția simplă pentru toți șoferii: cum îți faci interiorul mașinii ”lună”, ce îți trebuie

Marea majoritate a interioarelor mașinilor de astăzi folosesc un anumit tip de plastic. Materialele de acest gen sunt excelente deoarece sunt ieftine, ușoare și durabile, dar la fel ca orice alt lucru, dacă nu are parte de întreținere, părțile din plastic ale interiorului se pot murdări destul de repede.

Mai jos, am enumerat câteva din produsele de care ai nevoie ca să îți cureți interiorul mașinii tale. Totuși, fiecare mașină este diferită, ceea ce înseamnă că procesul poate varia ușor de la vehicul la vehicul.

 

Soluție de curățare pentru mai multe suprafețe

Primul și probabil cel mai important lucru de care o să ai nevoie pentru a începe curățarea interiorului mașinii este o soluție sau un spray de curățare. Partea faină este că o substanță multifuncțională funcționează pe toate suprafețele mașinii, cu excepția ecranelor de sticlă sau a panoului de instrumente. Acesta este un prim pas pe care trebuie să-l faci pentru curățarea interiorului mașinii.

 

Set 4 Lavete din Microfibra, Profesionale, 4 culori

Lavete din Microfibră

În al doilea rând, o să ai nevoie de ceva pentru a șterge soluția de curățare aplicată, în acest caz, cel mai bun prieten al tău va fi o lavetă din microfibră. Practic, după ce pulverizezi plasticul cu o soluție de curățare, o să dorești să îl ștergeți cu o astfel de lavetă pentru a nu deteriora sau zgâria suprafața pe care vrei să o cureți.

 

 

Curatator cu abur Steam Cleaner, 1000 W, Galben

Perie cu peri fini și curățător cu abur

O perie bună cu peri fini poate fi un avantaj atunci când ai de-a face cu pete, cu toate acestea, s-ar putea să ai nevoie de „ceva mai multă forță” pentru a face treabă. În acest caz, poți să te orientezi către un prosop din microfibre. Cel mai bine ar fi să aplici o presiune ușoară până la medie în timp ce îl utilizezi, altfel un astfel de accesoriu poate să șteargă sau chiar deterioreze suprafața pe care încerci să o cureți.

Probabil că cea mai bună investiție este un aparat de curățat cu abur. Acesta poate fi „o armă secretă” atunci când vine vorba de curățarea interiorului. Cel mai bine înfășori duza într-un prosop din microfibră și folosești aparatul la putere medie. Curățarea cu un astfel de aparat este cea mai bună deoarece poate să elimine germenii și bacteriile care, altfel, ar putea persista.

Citește și: