Soluția auto care îi ajută pe români să investească inteligent în timpul lor [P]

Soluția auto care îi ajută pe români să investească inteligent în timpul lor [P]

Cum se face că închirierea de mașini pe bază de abonament lunar a ajuns să fie cea mai ușoară, rapidă și fără stres opțiune în leasingul auto?

În locul unei investiții stresante pe termen lung într-un autovehicul, mulți român aleg flexibilitatea pentru că se gândesc la relaxarea lor. Așadar, imaginează-ți cum ar fi să ai mașina ta pentru o perioadă flexibilă, costurile să fie fixe și să o poți returna când nu mai ai nevoie de ea? Parcă sună prea ușor, corect?

Dacă proiectele în care ești implicat sunt dinamice, ești indecis dacă vrei aceeași mașină mult timp de acum încolo sau pur și simplu ai nevoie de o soluție de înlocuire, închirierea flexibilă combină avantajele închirierii și leasingului auto, având și multe alte beneficii. Îți oferă flexibilitate maximă la prețuri mici, fixe și include asigurări și întreținere auto fără angajamente financiare pe termen lung sau pe termen fix. Poți ridica și returna mașina oricând dorești, completând un proces online rapid, chiar și direct de pe smartphone.

Hertz Flex Drive

Sună prea bine ca să fie adevărat? Cu toate acestea, există. Se numește Flex Drive de la Hertz! Este unul dintre primele programe flexibile de închiriere de mașini din România, ideal pentru cei care iubesc soluțiile imediate, eficiente din punct de vedere al costurilor și adaptate nevoilor lor.

Cu o perioadă minimă de închiriere de doar o lună și opțiunea de a returna mașina oricând dorești, poți alege între zeci de modele de mașini, în timp ce prețul închirierii rămâne constant scăzut și nu este afectat de durata închirierii. Urmând câțiva pași simpli pe www.flexdrive.ro  și plătind doar închirierea pentru prima lună și un depozit de două luni – care este rambursabil dacă închiriezi mașina timp de 18 luni sau mai mult – poți schimba mașinile de două ori în timpul perioadei de închiriere cu una din aceeași grupă, sau poți chiar cumpăra mașina în orice moment.

Când ai opțiunea de a obține mașina de care ai nevoie în orice moment, cu ușurință, digital și în doar câteva ore după ce ai finalizat procesul, atunci nu pierde timp căutând informații inutile, vizitând magazine sau completând proceduri obligatorii – investește timpul în tine!

Dacă dorești să închiriezi o mașină adaptată nevoilor tale, accesează www.flexdrive.ro  și ridic-o imediat! Ai nevoie doar de actul de identitate și permisul de conducere.

Cele 7 avantaje ale închirierii flexibile de mașini:

  • Flexibilitate – retur în orice moment
  • Prețuri fixe
  • Asigurare și întreținere incluse
  • Timpul imediat de preluare
  • Opțiunea de schimbare a mașinii
  • Achiziționarea mașinii în orice moment
  • Fără angajament financiar pe termen lung

Hertz Flex Drive

Citește și: