Snapchat te face mai deștept, printr-o serie de filtre: ce te învață, simplu și rapid

Snapchat te face mai deștept, printr-o serie de filtre: ce te învață, simplu și rapid

Snapchat lansează caracteristici noi pe platforma sa. Legătura cu prietenii este întreținută de noile lentile pe care le oferă comunitatea socială.

Aceste noi caracteristici vă pot învăța limbajul semnelor de bază. SnapChat vine cu noi funcționalități pe platformă, pentru a onora Săptămâna Surzilor. Noile lentile de realitate augumentată și autocolantele vă pot oferi lecții de semne scurte despre limbajul semnelor.

Compania a dezvoltat noile caracteristici cu ajutorul membrilor echipei sale pentru Surzi și Hard-of-Hearing. Lentilele AR utilizează tehnologia de inteligență Artificială și de viziune computerizată de SignAll. Aceasta poate recunoaște și traduce limba semnelor americane.

Cum funcționează lentilele?

Una dintre lentile te învăță cum să scrii cu degetele. Așa poți să formezi litere individuale cu degetele pentru a completa un cuvânt. Celelalte obiective noi te învață cum să scrii cu degetul numele unui utilizator. De asemenea, te învață și câteva cuvinte uzuale cum sunt, dragoste sau zâmbet. 

Pe lângă lentile, Snapchat mai lansează și autocolante generale, Bitmoji și Cameos, cu semne comune. Toate acestea au fost făcute în speranța că elementele noi vor spori gradul de conștientizare și pot ajuta mai mulți oameni să învețe un nou mod de comunicare.

Jennica Pounds este un inginer surd, angajat al platformei Snapchat. Aceasta a fost un personaj foarte important pentru proiect, deoarece a fost în măsură să ofere detaliile necesare. De asemenea, și-a adus un aport important în testarea noilor caracteristici lansate. Ea este foarte încântată de noua tehnologie, deoarece aceasta poate fi aplicată cu succes chiar la ea acasă.

”O mare motivație pentru mine este fiul meu cel mai mare, căruia îi place foarte mult să vorbească, dar a învățat cu greu ASL. Sunt pasionată de această tehnologie, deoarece cred cu adevărat că va sparge atât de multe aplicații. Este o tehnică, care va ajuta familia mea și alte familii care sunt în situația mea să comunice și să crească împreună. „, a declarat Jennica Pounds. 

Citește și: