Smartphone-ul revelație în 2021: filmezi la o calitate uimitoare și îl încarci în doar 35 minute [P]

Smartphone-ul revelație în 2021: filmezi la o calitate uimitoare și îl încarci în doar 35 minute [P]

Lansările de smartphone-uri au început să fie mai dese ca lansările de filme, iar asta fiindcă producătorii internaționali vor să atragă cât mai mult din piață, cu modele pentru orice buzunar și orice preferințe.

Cum alegi atunci un telefon care să îți fie cu adevărat util? E simplu! Pornești de la tine și de la ceea ce ai nevoie zilnic! Iar, dacă nevoia ta de a surprinde conținut video de calitate este depășită doar de teama de a rămâne fără baterie, am găsit telefonul perfect pentru tine! OPPO Reno5 5G, cu funcții video avansate și tehnologia de încărcare rapidă SuperVOOC 2.0 de 65W, care permite telefonului să se încarce de la 0 la 100% în doar 35 minute!

În plus, telefonul se lansează, în premieră pe plan local, prin intermediul stories-urilor.

Astfel, astăzi, un maraton de stories va putea fi urmărit pe contul de Instagram @oppomobilero, iar toate aceste stories fac parte dintr-un clip video experiment, care va fi prezentat oficial la ora 17:00.    

Clipul experiment a fost filmat integral cu smartphone-urile OPPO Reno5 5G și reprezintă o incursiune în lumea unor tineri artisti, care încearcă să își spună povestea zi de zi prin intermediul rețelelor de socializare și care au fost intervievați de cunoscutul actor Mihai Bendeac.

Clipul experiment a fost filmat direct în formatul stories-urilor din social media de către o echipă de producție coordonată de tânărul regizor Matei Mocanu, care s-a lăsat inspirat de funcțiile video integrate în OPPO Reno5 5G, precum Ultra Steady Video 3.0 sau AI Highlight Video.

„Stories-urile sunt modalitatea preferată de exprimare a tinerilor de pretutindeni, astfel că, atunci când am primit provocarea de a regiza un clip care să urmeze regulile de compoziție a unei povesti moderne, mi-am dat seama că potențialul creativ al unui asemenea experiment depășește cu mult provocările de a filma și monta într-o manieră neconvențională. Bineințeles, aliatul nostru de nădejde a fost un smartphone care impresionează la capitolul performanțe video, și anume OPPO Reno5 5G, care ne-a surprins și ne-a lăsat să experimentăm cadre și abordări diferite” a declarat Matei Mocanu, regizor din noua generație.

Tinerii artiști, care fac parte din campania de lansare locală a seriei Reno5, Film your story, și a căror poveste a fost redată prin intermediul stories-urilor, sunt Daniel Rădulescu – sculptor, Andrei Morariu și Bogdan Costea – fondatorii brandului de accesorii Optimef, Marius Fierașcu – fashion designer, Mihai Zgondoiu – artist/curator si Diana Iulia Roman – actriță, aceștia fiind apreciați atât pentru talentul și munca depuse, cât și pentru conținutul creativ pe care îl postează constant în rețelele de socializare.

Noul OPPO Reno5 5G dispune de mai multe funcții video care îl transformă în aliatul de nădejde al creatorilor de continut video, precum AI Highlight Video, Dual-View Video sau Ultra Steady Video 3.0.

AI Highlight Video utilizează detecția inteligentă a luminii, combinând algoritmii avansați Ultra Night Video și Live HDR, pentru a îmbunătăți semnificativ calitățile video ale smartphone-ului în condiții de lumină scăzută și scene filmate contre-jour.

În ceea ce priveste noua funcție Dual-View Video, aceasta permite filmarea simultană cu camera principală si cea frontală, oferind o perspectivă dublă a imaginilor filmate – perfectă pentru creatorii de conținut care își doresc să filmeze ambele cadre și să fie parte din acțiune pe parcursul acestora.

OPPO este prezent pe piața din România de mai puțin de 1 an, perioadă în care a început deja să câștige popularitate, produsele companiei fiind alese de din ce în ce mai mulți români. Cele mai noi smartphone-uri lansate de companie sunt Reno5 5G si Reno5 Lite, disponibile în magazine online și offline începând cu 10 aprilie.

Smartphone-urile și accesoriile OPPO sunt disponibile la partenerii oficiali ai companiei, printre care se numără: Altex, Digi, eMAG, EuroGSM, Flanco, MediaGalaxy, Orange și Vodafone.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: