29 apr. 2021 | 17:55

Se întâmplă în sute de magazine Lidl înainte de Paște. La ce să fii foarte atent

Ghidul cumpărătorului
Se întâmplă în sute de magazine Lidl înainte de Paște. La ce să fii foarte atent

Am intrat deja pe ultima sută de metri cu pregătirile de Paște. Dacă ai drum pe la Lidl, fii atent la aceste produse, că se dau repede și prețurile sunt prea bune.

Lidl a anunțat deja că pe 2 și 3 mai magazinele sale vor fi închise. Pe 30 aprilie, totuși, sunt deschise între 07:00 – 21:00. Iar pe 1 mai va fi programul 07:00 – 18:00. În cazul în care incidența în orașul respectiv e de sub 4 la mia de locuitori, atunci se închid la 21, peste 4 și peste 7,5 la mie se închid la 18, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, respectiv 18 de luni până duminică.

Mai ai, astfel, ziua de 30 aprilie pentru eventualele cumpărături și poate chiar 1 mai. În acest caz e bine să știi că are tricou bărbați la 16 lei, tricou damă la 15 lei, pijama pentru bărbați la 30 de lei, dar și încălțăminte pentru bărbați la 30 de lei. Tot pe fashion mai sunt pantaloni de damă la 30 de lei, pijama damă la 25 de lei și ochelari de soare la 13 lei.

Produse speciale de la Lidl în colecția Deluxe

Independent de Paște, dar doar până pe 2 mai, Lidl propune clienților din România câteva premii spectaculoase. E vorba de două modele Volvo S90, trei scutere electrice și cinci laptopuri MacBook Air. Condițiile sunt simple: cumperi produse Deluxe și înscrii codul unic.

În această săptămână poți cumpăra, din colecția Deluxe, icre de lump la 13 lei, brânză moale Neufchatel la 11 lei, dar și tort de înghețată la 13 lei. Mai e și o selecție de pate la 10 lei, mini clătite la 6 lei, dar și șuncă de porc, cu crustă, la 7 lei. Poți completa masa de Paște și cu sare roz de Himalaya la 5 lei, sos de hrean la 4,5 lei, dar și hamburger de vițel la 11 lei. Lidl mai vinde și orez negru, roșu sau indian la 10 lei.

Mai poți adăuga în coș și niște băuturi rafinate. Vodca premium e la 35 de lei, ai vin alb demisec Muscat Ottonel și Tămâioasă la 20 de lei, dar și Flamma Charme vin spumant la 25 de lei. Ca bere specială, Lidl are și bere irlandeză la 8 lei, bere cu ghimbir la 7 lei, dar și bere blondă IPA la 6 lei.