Se caută specialiști în tehnologie: joburi bine plătite și perspective de dezvoltare

Se caută specialiști în tehnologie: joburi bine plătite și perspective de dezvoltare

Companiile tech din Montréal desfășoară un eveniment global de recrutare de specialiști. Este vorba despre Journées Québec Gaming & VFX. Aceasta poate fi șansa ta la un loc de bună extrem de bine plătit și cu foarte multe perspective de dezvoltare în plan profesional, la unele dintre cele mai performante companii în domeniu.

Trebuie să știi că, în acest moment, dacă ești dispus să te munți în Montréal, companiile pun la bătaie, peste o sută de oportunități de angajare.

Condiții pentru a obține și tu un astfel de job

Concret, spun managerii din tech, joburile sunt disponibile pentru jocuri video, VFX și animație, incluzând poziții pentru niveluri medii, până la seniori, pentru programatori, artiști, regizori, asigurarea calității (QA), experiența utilizatorului și interfața pentru utilizatori (UX/UI), design-ul jocurilor, animație, compoziția sunetului și multe altele. Mai multe studiouri recrutează activ în cadrul evenimentului Journées Québec Gaming & VFX, printre care: WB Games, Montréal Cinesite, Framestore, Turbulent, Netease Games, Moment Factory, Dpt., Motive Studios (EA), Eidos Montréal, Square Enix Montréal, Beenox, MiHoYo, Ludia, Halodi Robotics, Norsfell, Tencent America, AAStudios (Artifex Animation Studios Inc.)

Situat strategic in nord-estul Americii de Nord, Greater Montréal este un centru de transport intermodal (aerian, maritim, rutier si feroviar). Companiile din regiune pot accesa cu usurinta piete uriase din peste 50 de tari, unde gazduiesc aproape 1,5 miliarde de consumatori.

„Mai mult ca oricând, Montréal este locul unde trebuie să fii. Industriile tehnologice și creative ale orașului creează capodopere și proiecte avangardiste. Montréal se clasează în mod constant printre primele hub-uri la nivel mondial și pe primul loc în Canada pentru creativitatea digitală: este un loc în care carierele sunt menite să avanseze.Fie că sunteți veterani din industrie care doriți un mediu sănătos și pozitiv pentru familiile voastre, fie un nou venit care caută un loc de muncă provocator la birou și recompensator în viața socială, Montréal vi se potrivește”, a declarat Stéphane Paquet, președinte și CEO, Montréal International.

Studiourile din Montréal se află în spatele unui număr mare de blockbustere la nivel mondial și al celor mai populare jocuri video.

Citește și: