Scuterul celor de la BMW: parcă e din desene animate

Scuterul celor de la BMW: parcă e din desene animate

Anul trecut, BMW prezenta conceptul pentru scuterul electric, care prezenta un design de filme science-fiction. Recent, versiunea finală a fost dezvăluită de către producătorul german.

Scuterul electric CE 04 al BMW era dezvăluit anul trecut, iar acum, compania a dezvelit versiunea finală a vehiculului electric. Chiar dacă a pierdut puțin din design-ul fantastic, în continuare acesta arată ca unul care ar fi din Ghost in the Shell.

CE 04 este destinat utilizatorilor de zi cu zi, în drumurile urbane și prezintă un ecran LCD de 10,25 inci, care este mai mare decât în cazul majorității mașinilor. Vehiculul are o autonomie de până la 130 de kilometri și o viteză maximă de 120 km/h.

Acesta va fi disponibil începând cu anul 2022 pentru suma de 16.000 de dolari. Prețul este dublu, comparativ cu Vespa Elettrica, dar acesta din urmă este un vehicul mult mai lent și destinat șoferilor de ocazie.

Scuterul BMW intenționează să atragi tot mai mulți pasionați de vehicule electrice

Doar uitându-ne la CE 04, este clar ce încearcă să realizeze BMW. Este un nou design, menit să atragă oamenii care sunt interesați de vehicule electrice, dar este posibil să nu aibă bani sau spațiu pentru o mașină electrică reală.

Se poate încărca cu o priză obișnuită sau cu cabluri EV, iar BMW susține că se poate încărca rapid după ce a fost complet golită într-o oră și 40 de minute cu o conexiune de alimentare de nivelul 3.

Totuși, chiar dacă nu ai cea mai elegantă configurare de încărcare în jur, BMW spune că poate să crească în patru ore și 20 de minute cu o priză standard de uz casnic.

În timp ce așteptăm încă mai multe detalii despre prețurile CE și accesoriile opționale, te poți aștepta să vezi un model de putere redusă cu o autonomie de aproximativ 100 km . Acest model mai ieftin va avea, de asemenea, între 15 CP și 30 CP, în timp ce cel standard poate ajunge până la 42 CP. Ambele versiuni ar trebui să fie bine echipate pentru traficul orașului, cu capacitatea de a atinge 50 km/h în 2,6 secunde.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: