Schimbări semnificative în Google Maps: ce vei vedea de acum înainte în aplicație

Schimbări semnificative în Google Maps: ce vei vedea de acum înainte în aplicație

Google își îmbunătățește în permanentă funcțiile, pentru a crește calitatea experienței utilizatorilor în motorul de căutare. Vizate de modificări sunt, de această dată, hărțile.

Google anunță o serie de funcții noi planificate pentru Google Maps, inclusiv un nou instrument pentru a ajuta la navigarea în interior și sugestii pentru rute de conducere ecologice. Important de menționat este că noile funcții ale Google Maps nu vor fi lansate simultan, ele vor apărea progresiv, pe măsură ce gigantul tehnologic le va lansa.

Direcțiile Live View – cea mai așteptată funcție

Unul dintre cele mai mari anunțuri este că Google își aduce direcțiile de realitate augmentată Live View în aeroporturi, stații de tranzit și mall-uri. Direcțiile Live View îți vor permite să ții telefonul ridicat, să îndreptați camera foto către lumea din jur și să vezi săgeți și pictograme care îți indică unde trebuie să mergi. Anterior, ele funcționau doar în aer liber.

Momentan, noile funcții nu sunt implementate la scară largă, ele fiind disponibile acum doar în unele mall-uri din Chicago, Long Island, Los Angeles, Newark, San Francisco, San Jose și Seattle.

google maps actualizare 1

Google intenționează, de asemenea, să refacă interfața. În prezent, utilizatorii trebuie să comute prin diferite file pentru a vedea mai multe detalii despre diferite opțiuni de transport, dar cu această nouă interfață, va fi necesară doar derularea unei simple liste.

Compania spune că Maps va putea chiar să acorde prioritate modurilor pe care le preferi și să plaseze pe cele care sunt populare în anumite orașe (metroul din New York City, de exemplu) mai sus pe listă. Această nouă interfață va fi lansată la nivel global în următoarele luni.

Un nou tip de traseu de condus optimizat pentru un consum mai mic de combustibil

În plus față de interfața cu indicațiile de orientare, Google adaugă un nou tip de traseu de condus optimizat pentru un consum mai mic de combustibil.

Dacă traseul ecologic are aproximativ același ETA ca cel mai rapid traseu către o locație, Google Maps va rula implicit ruta cu consum redus de combustibil, deși poți schimba acest lucru în setări, dacă dorești. Google intenționează să facă aceste noi rute eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil disponibile pe Android și iOS în SUA la sfârșitul acestui an și la nivel global într-un moment nespecificat în viitor.

google maps actualizare 2

Google intenționează, de asemenea, să introducă alerte care vă vor spune când vei naviga prin zone cu emisii reduse, care nu permit anumite vehicule cu anumite niveluri de emisiile de intrare. Google spune că aceste alerte vor fi lansate în Franța, Germania, Olanda, Spania și Marea Britanie pe Android și iOS în luna iunie. Potrivit Google, mai multe țări vor primi alertele în curând.

Totodată, gigantul tehnologic plănuiește să introducă noi hărți pentru vreme și calitatea aerului, care vor fi lansate în următoarele luni pe Android și iOS. Google intenționează să lanseze stratul meteo la nivel global și să lanseze stratul de calitate a aerului mai întâi în Australia, India și SUA.

Google plănuiește, de asemenea, să piloteze un nou instrument de preluare a produselor alimentare în această vară cu locații selectate din Portland, Oregon, ale magazinului alimentar deținut de Kroger, Fred Meyer. I

Instrumentul va permite utilizatorilor să partajeze locația și ETA cu magazinul prin Google Maps, astfel încât comanda de cumpărături să poată fi gata la sosire.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: