Schimbarea făcută de Dacia pe noile mașini ca să-ți folosești fără griji telefonul cât ești la volan

Schimbarea făcută de Dacia pe noile mașini ca să-ți folosești fără griji telefonul cât ești la volan

Dacia surprinde șoferii cu o funcție care te face să te gândești că viitorul producătorului de la Mioveni este în rândul marilor companii auto de la nivel global.

Concret, Dacia a găsit o modalitate de a transforma smartphone-urile în ecran de afișare a vehiculului, cu sistemul său unic de control media. Orice smartphone se transformă într-un ecran complet integrat al mașinii.

Sistemul acesta este în dotarea noului Dacia Sandero și transformă orice smartphone într-un ecran complet integrat.

Adio suport de bord, să urăm „bun venit” tehnologiei Dacia

De câte ori nu ți-ai atașat de bord smartphone-ul, investind bani în fel și fel de suporturi care îți promiteau că îți vor susține smarthone-ul la îndemână, confortabil și sigur, în timp ce șofezi. Ei bine, nu-i așa că te-ai plictisit și, mai ales, enervat că unele dintre ele nu făceau nici pe departe ceea ce promitea producătorul?

Dacă da, atunci abordarea Dacia e exact ceea ce cauți.

dacia media control 1

Smartphone-ul este ținut sus pe bord și este ușor înclinat spre șofer. După descărcarea aplicației de control Dacia Media (pe Android și iPhone), conectează smartphone-ul prin Bluetooth și voila. Ai un sistem de infotainment personalizabil și ușor de utilizat.

Prin această tehnologie, Dacia s-a asigurat că nu va mai trebui să îți lași niciodată telefonul într-un suport mobil plictisitor și fragil.

„Media Control este un sistem multimedia complet. Include un radio, două difuzoare, un port USB, conectivitate Bluetooth, comenzi la volan și, mai presus de toate, o stație pentru smartphone în tabloul de bord.”
Nicolas Legros, director operațional Dacia Operațional Cross Car Line

„Misiunea noastră la Dacia este să redefinim mașina esențială. Așadar, a trebuit să găsim o soluție inteligentă, simplă și atractivă pentru multimedia”, a mai spus oficialul Dacia.

Sigur, opțiunea e foarte utilă când nu alegi versiunile de mașini care au ecran de 8 inci cu suport Media Nav. În cazul acesta, conectezi telefonul prin cablu USB și profiți atât de Android Auto, cât și de Car Play.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: