22 iun. 2021 | 21:05

Schimbarea din Windows 11 care te face să uiți de 10, dacă vrei să fii eficient

ACTUALITATE
Schimbarea din Windows 11 care te face să uiți de 10, dacă vrei să fii eficient

Unul dintre cele mai populare sisteme de operare, Windows 10 urmează a fi dat uitării, după ce utilizatorii vor vedea schimbarea din Windows 11. Informațiile despre noul software scot la iveală tot mai multe caracteristici uimitoare, care vor ajuta utilizatorii.

În condițiile în care Windows 10 există deja de ceva vreme, din păcate s-au făcut foarte puține lucruri în ceea ce privește îmbunătățirea experienței multi-monitor pentru utilizatorii sistemului de operare. Utilizarea mai multor monitoare în anul 2021, nu este un lucru deloc rar, astfel că tot mai mulți utilizatori apelează la această modalitate, indiferent că vorbim despre sesiuni de gaming sau codare.

Tot mai mulți utilizatori au cerut gigantului Microsoft să facă ceva în acest sens, astfel că aceștia au postat tot mai multe mesaje în Feedback Hub. În urma acestor ”doleanțe” transmise, compania pare să depună tot mai multe eforturi pentru a-și alinia software-ul la cerințele utilizatorilor săi.

Windows 11 vine cu schimbarea mult așteptată de către utilizatori

În mediul online, au apărut mai multe informații cu privire la noul sistem de operare al celor de la Microsoft. Așadar, în cadrul Windows 11 există o opțiune care permite sistemului de operare să rețină fiecare locație a ferestrei, pe baza conexiunii cu monitorului. Mulți de întreabă ce ar putea însemna acest lucru.

Ei bine, în cazul în care lași mai multe ferestre deschise pe ambele monitoare, în momentul în care vei reconecta unul sau mai multe monitoare, ferestrele respective vor ocupa pozițiile pe care se aflau inițial. Acest lucru ar trebui să rezolve una dintre marile probleme ale utilizatorilor, atunci când aceștia erau nevoiți să mute ferestrele aleatorii sau filele, ori selectarea tuturor aplicațiilor deschise, pe unul sau mai multe monitoare.

Un alt lucru care merită menționat constă în faptul că odată ce ai deconectat unul dintre monitoare, în loc să muți programul deschis pe monitorul care conectat încă, sistemul de operare va minimiza aplicația respectivă.