Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3, disponibile la comandă: cât costă versiunile extravagante

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3, disponibile la comandă: cât costă versiunile extravagante

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi anunțate săptămâna viitoare. Cu această ocazie, vânzătorul de smartphone-uri de lux Caviar șia dezvăluit deja planurile pentru noile dispozitive de la Samsung din gama Galaxy, dar și cu prețuri pe măsură.

În cazul telefonului Z Flip 3 va avea Catrina Calavera unde pot fi regăsite în total 419 de pietre prețiaose cu culori vibrante. Acest craniu se bazează pe opera de artă a lui Diego River, soțul Fridei Khalo. Cavia Z Flip 3 include pietre prețioase precum diamante, rubine, safire și smaralde, dar și aur alb de 18 k.

Totodată, vor avea și unul dintre cele două modele deja cunoscute de craniu. În ceea ce privește restul aspectului, acesta va fi unul închis la culoare al cărui craniu de foc reprezintă simbolul regelui scandinav al focului, uriașul Surt. Corpul dispozitivului este din titan înnegrit pentru a se potrivi restul design-ului, în timp ce craniul este din titan lustruit cu rubine încastrate în zona ochilor.

Samsung Galaxy Fold de lux cu prețuri pe măsură

Caviar va scoate la vânzare doar 99 de astfel de telefoane ale Ragnarok Z Fold 3 la un incredibil preț de 10.770 de dolari americani. Între timp, Z Flip 3 care este încrustrat cu bijuterii va avea un incredibil preț de 46.460 de dolari americani. În cazul acestuia, vor fi fabricate doar 20 de astfel de unități.

Pentru cei cu dare de mână și care doresc să aibă cele mai exclusiviste telefoane din lume, Caviar acceptă carduri de credit importante care provin de la companii cunoscute precum PayPal, Apple Pay și Bitcoin. Samsung urmează ca săptămâna viitoare, în data de 11 august va lansa variantele obișnuite, non-lux, ale modelelor Z Flip 3 și Z Fold 3, în cadrul evenimentului său de transmisie live, Unpacked. Telefoanele sunt așteptate cu sufletul la gură de către fanii brandului, iar Samsung așteaptă să aibă un real succes cu noile sale modele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: