Vestea diminetii de la Digi RCS RDS pentru toți clienții. Este vorba despre prețul abonamentelor într-o super ofertă

Vestea diminetii de la Digi RCS RDS pentru toți clienții. Este vorba despre prețul abonamentelor într-o super ofertă

Compania de telecomunicații DIGI lansează o ofertă de nerefuzat pentru români. Este vorba despre Rețeaua Națională. Utilizatorii care se portează în Rețea vor beneficia de oferte imbatabile pe piață.

Utilizatorii interesați de ofertă trebuie să știe că pot beneficia de ea din contul de client DIGI.ro, în punctele de prezență DIGI, prin apelarea serviciului Relații Clienți sau prin intermediul agenților de teren.

DIGI promite clienților abonamente cu net nelimitat reduse cu 50% pentru o perioadă de 4 luni sau telefoane cu avans 0 și 24 de rate DIGI la portare.

Cum poți activa oferta

Clienții existenți, inclusiv cei care au activate serviciile DIGI de internet fix, televiziune prin cablu sau telefonie fixă, au posibilitatea să contracteze această ofertă prin logarea în contul de client DIGI.ro, categoria „Mobil”, aleg abonamentul dorit, selectează opțiunea „Portare” și urmează pașii pentru plasarea comenzii. Oferta se aplică la contractarea serviciului de telefonie mobilă pentru o perioadă de 24 luni, iar clienții pot opta fie pentru o reducere din valoarea abonamentului de telefonie mobilă, fie pentru achiziționarea unui telefon din portofoliul operatorului, în 24 rate DIGI și cu avans 0.

Clienții noi care nu dețin încă un serviciu DIGI și doresc să contracteze unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă DIGI Mobil Optim Nelimitat, pot accesa site-ul DIGI.ro, secțiunea „Mobil”, campania fiind disponibilă în Homepage, sau pot opta pentru oricare dintre posibilitățile de contractare menționate anterior.

Veștile bune nu se opresc aici. DIGI anunță că utilizatorii care vor merge în vacanța de vară în Uniunea Europeană și Spațiul Economic European (SEE) vor beneficia și de tarife mai avantajoase la roaming-ul de datele mobile, după ce ANCOM a autorizat reducerea cu 36% (de la 1,1 EUR/ Gb la 0,7 EUR/Gb) a suprataxei pe care operatorul o aplică, datorită poziției sale independente pe piața europeană de telecomunicații mobile. În cazul apelurilor efectuate sau primite în roaming, suprataxa este de 0,0076 EUR/ minut, în cazul apelurilor primite, și de 0,0128 EUR/minut, pentru apelurile efectuate.

Conform unui anunț al celor de la DIGI, campania se adresează atât clienților noi, cât și clienților existenți. Utilizatorii interesați de această ofertă trebuie să știe că ea se desfășoară în perioada 5 iulie – 31 august 2021.

”DIGI e singura rețea românească, este cu adevărat Rețeaua Națională. Suntem alături de clienții noștri, suntem de-ai lor, le cunoaștem cel mai bine nevoile și răspundem principalelor așteptări ale acestora: prețuri avantajoase și acoperire națională.

Faptul că există o potrivire perfectă între așteptările clienților și ofertele noastre este demonstrat de rezultatele campaniilor derulate.

De exemplu, piața portabilității mobile a crescut, din ianuarie până în mai 2021, cu 35% față de aceeași perioadă a anului trecut.

În același interval, portările de numere de telefonie mobilă în rețeaua DIGI au fost în creștere net superioară pieței, cu 69% mai multe portări înregistrate în 2021 decât în același interval, anul trecut”, a declarat Cristian Ioniță, director de Marketing DIGI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: