15 oct. 2021 | 09:35

Reddit lansează o nouă funcție: ce este „Predictions” și cum o poți folosi

ACTUALITATE
Reddit lansează o nouă funcție: ce este

Reddit a lansat o nouă funcție numită Predictions, care poate face sondajele mai distractive, oferindu-ți jetoane cu care să pariezi.

Site-ul web testează funcția de un an și acum, când este disponibilă la scară largă, comunitățile și utilizatorii vor putea crea turnee de predicții cu o serie de întrebări care te provoacă să prezici rezultatul unui eveniment.

Vei primi o mie de jetoane gratuit când te înscrii într-un turneu, care poate consta din câte întrebări dorește un moderator. Se pot adăuga mai multe chiar și după ce turneul a început.

Când votezi pentru predicția dorită, va trebui să pariezi unele dintre jetoanele pe care le obții după ce te-ai înscris. Cum să distribui aceste jetoane depinde în totalitate de tine și vei câștiga mai mult, pe lângă cele pe care le-ai folosit pentru fiecare predicție corectă.

Cu cât este mai mare numărul de jetoane pe care le pui, cu atât poți câștiga mai mult. Cu toate acestea, va trebui să faci în așa fel încât jetoanele să dureze pe tot parcursul turneului și nu există nicio modalitate de a obține mai multe dacă se dovedește că jocul tău de predicție este slab.

Este o experiență total orientată de utilizator, deoarece creatorul turneului va fi și el însărcinat cu rezolvarea rezultatului și să se asigure că utilizatorii obțin câștigurile.

Deci, ce obții pentru predicții corecte, în afară de jetoanele câștigătoare? În principal, recunoașterea sub forma unui clasament. Jetoanele sunt utilizate numai în experiența de predicție, deci nu poți face nimic altceva cu ele pe site. Reddit va începe lansarea funcției și va fi disponibilă pentru toate comunitățile cu cel puțin zece mii de membri.

Funcția pe care Reddit o copiază de la TikTok: va fi detronată cea mai populară aplicație?

Reddit este pe cale să facă din secțiunea video o piatră de temelie a aplicației sale mobile.

Compania a declarat pentru TechCrunch că lansează un feed video tip TikTok către utilizatorii aplicației iOS printr-o secțiune dedicată.

De acum încolo, așadar, vei vedea o colecție de videoclipuri prin care să dai scroll atât din secțiunile la care te-ai abonat, cât și din comunitățile conexe. Ca de obicei, poți vota pozitiv sau negativ, comenta sau acorda premii.

O versiune de bază a acestui model a fost disponibilă înainte, dar numai dacă ai dat click pe un videoclip, iar primele videoclipuri pe care le vedeai proveneau din același subredit. Noua filă este menită să „aducă împreună comunitatea prin funcția video”, potrivit unui purtător de cuvânt al Reddit, ceea ce înseamnă crearea unei experiențe „unificate” care să se potrivească cu ceea ce îți place.