14 apr. 2021 | 18:33

Rabla pentru electrocasnice cu bonus considerabil: magazinul care dă bani în plus ca să-ți cumperi produse noi

Ghidul cumpărătorului
Rabla pentru electrocasnice cu bonus considerabil: magazinul care dă bani în plus ca să-ți cumperi produse noi

Dacă ai anumite produse electrocasnice pe care vrei să le înlocuiești cu altele noi, economisind totodată bani, tot ce trebuie să faci este să iei parte la programul Rabla pentru electrocasnice desfășurat de retailerul Auchan.

Programul buy-back de la Auchan se organizează până pe 15 mai și, dacă participi, poți obține o reducere de 120 de lei din prețul electrocasnicelor noi pe care îți dorești să le achiziționezi. Tot ce trebuie să faci este să duci în magazin electrocasnicele vechi și să iei tichetul de reducere, pe care îl poți folosi la achiziționarea de noi dispozitive electrice pentru casă.

Campania reprezintă o inițiativă demarată de Auchan împreună cu reciclatori din domeniu și se derulează în 27 de hipermarketuri ale retailerului (*cu excepția magazinelor Auchan Iași, Crângași, Galați, Ploiești, Cotroceni, Brașov Vest care nu dispun de electrocasnice mari), în limita stocurilor disponibile.

Ce electrocasnice poți duce la Auchan?

În primul rând, electrocasnicele trebuie să aibă circuitul electric complet, să conțină motorul și carcasa, iar în cazul mașinilor de spălat inclusiv cuva și tamburul.

Magazinele Auchan primesc în acest program mai multe tipuri de electrocasnice, precum: lăzi frigorifice, congelatoare, mașini de spălat, mașini de spălat vase, combine frigorifice, frigidere cu două uși și side-by-side, precum și aparate de aer condiționat (unitatea interioară și cea exterioară, alături de motor).

Dacă electrocasnicele duse de tine în Auchan sunt eligibile, vei primi o reducere de 120 de lei la produse noi din raionul retailerului de electrocasnice, precum.

  • Ladă frigorifică
  • Congelator
  • Mașină de spălat
  • Mașină de spălat vase
  • Mașină de spălat rufe cu uscător
  • Combină frigorifică
  • Frigider cu două uși și side-by-side
  • Aparate de aer condiționat

Prin acest program, Auchan își propune să crească nivelul de conștientizare în rândul clienților săi cu privire la reciclarea deșeurilor provenite de la echipamentele electrice și electrocasnice.

În același timp, Auchan își dorește mobilizarea clienților în mișcarea de înlocuire a vechilor aparate electrocasnice, adesea mari consumatoare de energie și mai puțin performante, cu cele moderne, confortabile în utilizare și eficiente din punct de vedere energetic, oferindu-le totodată soluții practice pentru degajarea aparatelor vechi din gospodărie.