12 apr. 2021 | 13:23

Probleme la Apple cu aprovizionarea: anunțul făcut despre noul iPad Pro

ACTUALITATE
Probleme la Apple cu aprovizionarea: anunțul făcut despre noul iPad Pro

Apple se pregătește să vină cu noul iPad Pro, dar planurile americanilor sunt date peste cap. Nu merge totul așa cum și-ar fi dorit compania.

Apple ar putea întâmpina probleme cu noul iPad Pro. Gigantul din Cupertino susține că noul model întâmpină probleme din cauza aprovizionării, scrie Bloomberg. Mai mulți furnizori ai companiei întâmpină probleme și unul dintre ei chiar a oprit producția.

Problema are legătură cu aprovizionare cu ecranele Mini Led, adică cele care vor echipa modelul ce vine în versiunea 12,9 inci.

Probleme cu aprovizionarea la Apple pentru noul iPad Pro

Săptămâna trecută, se relata că producția noului iPad e întârziată din cauza problemelor de aprovizionare cu ecrane și alte componente. Nu se știa atunci despre ce e vorba în mod clar, dar se pare că problema e cu ecranu ce ar urma să echipeze noul model. Ar fi de așteptat ca noua generație să fie prezentată la sfârșitul lunii, dar țintele de producție s-ar putea să nu poată fi respectate.

Ar fi de așteptat, așadar, ca clienții să aștepte mai multă vreme până când când vor primi comenzile.

Apple s-ar pregăti să lanseze luna aceasta doi noi modele iPad. Compania a integrat și un mini-ecran LED, dar vine și cu versiunea Pro. Mini-ecranul LED va fi introdus în versiunea PRO, cea de 12,9 inci, iar un alt model va continua să folosească ecranul LCD. Doar că planurile americanilor par date peste cap la acest moment.

Conform informațiilor obținute de Bloomberg, noua generație de iPad Pro se va apropia și mai mult de funcționalitatea unui Mac prin integrarea unui port Thunderbolt. Ca referință, acesta nu doar că îți permite conectarea tabletei la un panou 4K de mari dimensiuni, poate chiar 8K, dar se reflectă în compatibilitatea cu o serie stufoasă de accesorii, de la unități de stocare și până la console de DJ. În plus, ecranul utilizat pe iPad Pro ar trebui să fie mai impresionant ca niciodată datorită tehnologiei Mini LED, o altă premieră tehnologică pentru gigantul din Cupertino.