Prima bancă din România care-ți permite să faci investiții la Bursă: cum se procedează

Prima bancă din România care-ți permite să faci investiții la Bursă: cum se procedează

Instituțiile bancare din România au tot venit cu soluții digitale și funcții suplimentare în aplicațiile de mobile banking. Acum, se face un pas și spre investiții la Bursă.

Libra Internet Bank e prima bancă din România care-ți permite să cumperi acțiuni și să le tranzacționezi din aplicația de mobile banking. E vorba de o premieră pe piața românească și totul a fost posibil printr-un parteneriat cu TradeVille.

Astfel, clienții persoane fizice ai Libra Internet Bank pot accesa bursă românească și marile burse internaționale, cu ajutorul aplicației de mobile banking a băncii.

Libra, prima bancă ce-ți permite să faci investiții la Bursă

Acestă funcție le oferă clienților Libra Internet Bank cea mai simplă cale de a deschide un cont de tranzacționare și de a investi direct de pe telefonul mobil la Bursă de Valori București și pe cele mai mari burse din lume, prin serviciul furnizat integral de către TradeVille. Oportunitățile de investiții locale și internaționale sunt la îndemână în același ecran, transferurile de bani din contul bancar în contul de tranzacționare sunt practic instant, iar asistență e promptă și prietenoasă.

“Continuăm să simplificăm lucrurile și să adăugăm valoare serviciilor pe care le oferim clienților noștri. Prin nouă opțiune, cei care vor să facă investiții pe bursele interne sau internaționale vor găși în aplicația noastră de mobil o secțiune dedicată, care le va facilita deschiderea și operarea unui cont de tranzacționare pe platforma partenerului nostru, TradeVille”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

De cealaltă parte, cei de la TradeVille cred că era nevoie ca o bancă românească să vină cu așa ceva.

„Banking și investiții bursiere mobile, completarea e atât de firească în 2021. Tehnologia ne permite acum să accesăm servicii financiare integrate cu doar câteva click-uri din același ecran familiar de telefon. În parteneriatul anunțat astăzi, TradeVille aduce experiență de 25 de ani pe piață de capital și consecvență celui mai activ broker pentru clienții de retail. Credem într-un viitor simplu, accesibil și prietenos al finanțelor personale în România completat de onestitate și respect pentru client”, a declarat Mihaela Biciu, Director General al TradeVille.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: