11 mai 2021 | 14:56

Povestea excepțională a unui BMW Seria 7 din 1998 conservat perfect. Prețul e cât o mică avere

ACTUALITATE
Povestea excepțională a unui BMW Seria 7 din 1998 conservat perfect. Prețul e cât o mică avere

Unele dintre mașinile clasice sunt atât de bine întreținute, încât putem spune că au fost „conservate” în adevăratul sens al cuvântului. Dacă ești pasionat de mașini, și mai ales de brandul german BMW, aceasta este o poveste pentru tine.

Vorbim despre un BMW Seria 7, din generația E38, fabricat în 1998, care a fost achiziționat nou de o bătrânică născută în 1927.

Povestea mașinii este una demnă de Oscar și demonstrează că orice bun la care ținem la momentul potrivit și de care avem grijă, poate să se transforme, ani mai târziu, într-o adevărată comoară. BMW-ul a fost vândut la scurt timp de către bătrânică unui polonez, care nu a folosit deloc mașina.

Proprietarul a conservat acest BMW într-o capsulă de plastic

bmw seria 7 conservat

bmw seria 7 conservat

bmw seria 7 conservat

Acesta l-a păstrat într-un garaj acoperit, îmbrăcat în folie de plastic, și a reușit să păstreze atât de bine mașina, încât pare că acum tocmai a ieșit pe porțile fabricii gigantului producător auto german.

Mai mult decât atât, mașina, deși are o vechime de 22 de ani, are doar 255 de kilometri la bord. De asemenea, proprietarul se mândrește că toate piesele sunt 100% originale. Este, practic, ca nouă. Mașina este un un 740i, cu motor V8 de 4.4 litri și 286 CP produs în 1998.

bmw seria 7 conservat

bmw seria 7 conservat

bmw seria 7 conservat

Polonezul a decis să vândă mașina, însă numai în Europa. A scos-o la licitație, însă, în doar trei zile de când a dat anunțul, prețul a urcat până la 48.350 de euro.

În cazul în care ești interesat de astfel de mașini, aceasta e o adevărată comoară. Prețul nu mai poate să se ducă decât în sus, dată fiind starea automobilului și ce reprezintă pentru BMW. Altfel, nu strică să începi o colecție de mașini, dacă ai bani, cu așa ceva. Apoi te poți specializa fix în căutarea unor astfel de automobile care nu au fost prea erodate pe străzi și în călătorii lunig.